RTX 4060 Tİ Test Sonucu
-
-
şöyle ekran kartıyla alakalı bir test yap da ben de sonuç atayım. furmark bir ekran kartı testi değildir stress testidir. 3dmark olur benchi olan oyun ya da oyun içi görüntü olur ayarlarıyla birlikte.
-
-
-
-
ben cs'yi en son 1.5'ken mi ne lan'dan oynamıştım.
nvapp kurarsan o da demiş ki böyle ayarla
Download NVIDIA App for Gamers and Creators | NVIDIA
oynamadım fps'yi takip ettim 178 240 arası gidip geliyor takılma yok 11900kf işlemci stok. güzel ya bu kart bu tip oyunlar için. ow2 de atabilirim de nvapp yukarıda gösterdiği fps cpu gpu kullanım bilgilerini resim içine almıyor. ow2'yi ben 2k yüksek 1050ti ile bile oynadım pek bir şey istemiyor o oyun. önemli olan cs2'de takılma ping işte yüksek fps olsun gecikme az olsun olayları onun için de kurduğun sistem yeterli. ben mesela öteki sistemimde fortnite'da problem yaşıyorum oyundan atıyor ama savaş bileti ödülleri yüzünden mi yoksa bugün saat 21'de kusursuz fırtına diye bir şey açılacak haritada ondan mı anlamadım? amd amd o sistem. sorunlu amd sistem yoktur ikinci intel nvidia sistem vardır. 4060ti'yi kuzene sattım geldiler şimdi söküp verecem. yeni sistem kurdum ona ekran kartı aldırmamıştım radeon 8000 alsın diye ama sonra yerim dedim hesaplı hesaplı olacak dediler 599 dolar tavsiye edilen diyor.
-
Benim için önemli olan warzone oynarken takılma gecikme yaşamamaktı. Bir kaç maç yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Test sonuçların da da olumsuz bir durum gözükmüyor anladığım kadarıyla. Paylaştığınız bilgiler için de teşekkür ederim hocam. Sistem sıcaklığı tatmin edici zaten kasa nın için buz gibi maşallah stock soğutucu olduğu halde işlemci fazla ısınmıyor. Benim için ideal bir sistem olduğunu bir kez daha anlamış oldum.
-
tam sessiz serin online oyun ikilisi olmuş. stok fanı da ısı değil anca daha sessiz olsun dersen değiştirirsin ama sessiz bulmaca çözmeli oyunlar değil bunlar zaten rahatsız edici düzeyde bir ses duymuyorsundur kasadan o yüzden masrafa gerek yok. ben sorun var yok diye göstermedim ya da sen sorunlu mu gösterceksin diye değil bir önceki seri işlemciyle bile rahat çalışan bir kart bu yoksa zaten sorun beklemiyordum. işte bakan baksın bu tip online oyunlar için tavsiye ettiğim bir kart. single player oyun gösterseydin yine değişen bir şey olmayacaktı ona göre oyun gösterecektim. o tip oyunlarda da gayet güzel oynatan bir kart. işlemci yeterli geldi mi şüphen olmasın diye 11 serisi gösterdim. güle güle kullan.
-
Teşekkür ederim hocam emeğine sağlık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X