Şimdi Ara

Teknobiyotik.com'dan Alışveriş yapmadan önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kez daha düşünün arkadaşlar. 02.05.2020 tarihin de AOC 24G2U marka monitör satın aldım. Bir adet çok belirgin şekilde kırmızı renk de ölü piksel tespit ettim. Hemen değişim kaydı oluşturdum. Yetkili servisle görüşün bizle alakası yok dediler. Yetkili servisleri arıyorum ulaşamıyorum. Teknobiyotik müşteri hizm. Aradım ve temsilci arkadaş da aynı şekilde biz birşey yapamıyoruz servisle görüşün diyerek başından savmaya çalıştı. Şuan iade talebi oluşturdum tekrar dan, dönüş bekliyorum.
    Konuyu açma sebebim teknobiyotik.com adlı siteden alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar varsa kendilerine bir fikir oluşturması içindir.
    Saygılar.

• eskiden 5 taneye kadar olağan sayılıyordu ölü pikseller değiştimi sistem
  • Teknobiyotik.com'dan Alışveriş yapmadan önce
  • Bugün aldığım dönüşle iade almayacaklarını yetkili servisle görüşmem gerektiğini belirttiler. 14 günlük iade hakkım olduğu halde teknobiyotik.com firması ürünü iade almıyor arkadaşlar. THH başvuracağım pazartesi.
  • Öncelikle geçmiş olsun.

Adı geçen firmadan 2012'de masaüstü bilgisayar topladım. Hiç sıkıntısız montajını (tabii ki ücretliydi) yapıp gönderdiler. Fakat kasayı incelediğimde ek olarak sipariş ettiğim iki adet fanın olmadığını gördüm. Tabii ki hemen site üzerinden bilgilendirdim kendilerini. Sipariş detayında kabak gibi gözükmesine rağmen aksini iddia ettiler. En son, "bu son mesajım; artık avukatımla muhatap olursunuz" diyince lütfedip, sadece "bir adet" fan gönderdiler. O zamanın parasıyla 8 TL'lik çük kadar fana tamah eden bir firma.

Aynı dönemde AOC marka monitör almıştım Vatan'dan. Sizin de başınıza geldiği gibi ölü piksel çıkmıştı. Ertesi günü geri götürmüştüm; anında iadeyi kabul etmişlerdi. (Vatan farkı)

İnternet üzerinden alınan her ürün için (kozmetik ve tüketilebilir ürünler hariç) 14 gün içinde cayma hakkınız var. Kıvırma şansları yok. Hiç acımayın; hemen bir avukat tutun. Zaten dava öncesi korkup, monitörü iade alacaklardır. Merak etmeyin.

• Karar verdim
    Vatan bilgisayar mağazaları açılsın sistemi mağazada alıp toplatacam eve götürecem.
    Bu ne arkadaş, hepsiyle ilgili onlarca şikayet var.
    Atıyorum 8.000 liralık sistemi gerekirse 8.500 e alacam ama kargoymuş eksik malzemeymiş, hasarlıymış uğraşmayacam.
  • Şikayetvar.com üzerinden yaptığım şikayet e istinaden teknobiyotik.com dan müşteri temsilcisi arkadaş aradı. Şikayete teşekkür edersem değişim yapacaklarını söyledi. Monitör gerçekten tam istediğim özelliklere sahip ve f/p bir ürün olduğu için değişimi kabul ettim. Bugün yenisini teslim aldım. Herhangi bir problemle karşılaşmadım.
    Bilgilerinize arkadaşlar.
  • ben de aynı durumla karşılaştım şikayetvar. com a ne yazmıştınız da değişimi kabul ettiler ben de öyle yapmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.