Şimdi Ara

Hesabım çalınıyordu sanırım kurtardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce hesabıma giriş yapamıyordum ben girmeye çalıştıkça İnstagram başkasının eline geçmiş olabilir diyerek beni şifre değiştirme ekranına atıyordu. Her seferin de aynı sorunla karşılaştım ve bir şekilde duraksadı ve hem mail hem İnstagram şifremi değiştirdim puan bir sorun göZükmüyor. SiZce güvene almış mıyımdır? Bu saatten sonra sorun olur mu. Mail’e gelen uyarı da Eskişehir den giriş yapıldığı yazıyordu ben başka il deyim.

• Sorun olduğunu sanmıyorum, hatalı konumdan girişin de başkasına ait olmama ihtimali var bazen gps böyle yanılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

Sorun olduğunu sanmıyorum, hatalı konumdan girişin de başkasına ait olmama ihtimali var bazen gps böyle yanılabiliyor.

valla acayip tırstım ya eş e dost a yazarlar para göndertirler diye.

• Çift faktörlü doğrulama yok mu?

Şifreni bilse bile telefonuna gelen kodu girmesi gerekeceği için çok zor çalınır hale getiriyor hesabı.

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Çift faktörlü doğrulama yok mu?

Şifreni bilse bile telefonuna gelen kodu girmesi gerekeceği için çok zor çalınır hale getiriyor hesabı.

Var hocam ben şifreyi değişiyorum uygulamaya giriyorum atıyor tekrar şifre değiştirme ekranına yönlendiriyor. Saçmaladı uzun bir süre. Şimdi mail in şifreyi de değiştim düzeldi şükür.

• Black Hawk. kullanıcısına yanıt

Hocam çalınıyor olması çok imkansız geldi bana çünkü doğru şifre girildiği zaman çift faktörlü doğrulama olduğu için telefonunuza şifre gelirdi. O şifreyi girmeden girmeleri çok zor, bunu ancak yaparsa usta bir hacker yapar bence.

Düzeldiyse ne mutlu.

• Yukarı da ki arkadaşın dediği gibi konum muhabbetine saçmalamış da olabilir. Ama beni iyi korkuttu ne yalan söyleyeyim :)
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt

Bir ara bende tırsmıştım, yaşadığım şehir değilde başka bir şehiri gösteriyordu, ama alt tarafta bu cihaz yazıyordu, yinede ne olur ne olmaz deyip çıkarttım kendi telefonumdaki kapandı, tekrar girdim düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.