Az önce hesabıma giriş yapamıyordum ben girmeye çalıştıkça İnstagram başkasının eline geçmiş olabilir diyerek beni şifre değiştirme ekranına atıyordu. Her seferin de aynı sorunla karşılaştım ve bir şekilde duraksadı ve hem mail hem İnstagram şifremi değiştirdim puan bir sorun göZükmüyor. SiZce güvene almış mıyımdır? Bu saatten sonra sorun olur mu. Mail’e gelen uyarı da Eskişehir den giriş yapıldığı yazıyordu ben başka il deyim. |
Hesabım çalınıyordu sanırım kurtardım
-
-
Sorun olduğunu sanmıyorum, hatalı konumdan girişin de başkasına ait olmama ihtimali var bazen gps böyle yanılabiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tolgardaaaSorun olduğunu sanmıyorum, hatalı konumdan girişin de başkasına ait olmama ihtimali var bazen gps böyle yanılabiliyor.
valla acayip tırstım ya eş e dost a yazarlar para göndertirler diye.
-
Çift faktörlü doğrulama yok mu?
Şifreni bilse bile telefonuna gelen kodu girmesi gerekeceği için çok zor çalınır hale getiriyor hesabı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerÇift faktörlü doğrulama yok mu?
Şifreni bilse bile telefonuna gelen kodu girmesi gerekeceği için çok zor çalınır hale getiriyor hesabı.
Var hocam ben şifreyi değişiyorum uygulamaya giriyorum atıyor tekrar şifre değiştirme ekranına yönlendiriyor. Saçmaladı uzun bir süre. Şimdi mail in şifreyi de değiştim düzeldi şükür.
-
Hocam çalınıyor olması çok imkansız geldi bana çünkü doğru şifre girildiği zaman çift faktörlü doğrulama olduğu için telefonunuza şifre gelirdi. O şifreyi girmeden girmeleri çok zor, bunu ancak yaparsa usta bir hacker yapar bence.
Düzeldiyse ne mutlu.
-
Yukarı da ki arkadaşın dediği gibi konum muhabbetine saçmalamış da olabilir. Ama beni iyi korkuttu ne yalan söyleyeyim :) -
Bir ara bende tırsmıştım, yaşadığım şehir değilde başka bir şehiri gösteriyordu, ama alt tarafta bu cihaz yazıyordu, yinede ne olur ne olmaz deyip çıkarttım kendi telefonumdaki kapandı, tekrar girdim düzeldi.
Benzer içerikler
- instagram reels ekrana sığmıyor
- fake hesap bulunur mu
- takip isteğini bekleten erkek
- instagram bulunabilirlik kapatma
- instagram öne çıkanlara sonradan bakanları görme
- instagram silinen mesajları geri getirme
- instagram arka plan beyaz yapma
- instagram keşfete düşme
- biyografi sözleri
- repost nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X