Şimdi Ara

2 Yıl Önce BANLANAN Hesabım Açılmış ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Yıl Önce BANLANAN Hesabım Açılmış ? uzun süre önce hesabım riota göre 3. Parti uygulamalar yüzünden banlanmıştı. az önce mailimi kontrol ettiğimde dün gelen bir mail ile karşılaştım ne demek oluyor bu şuan evde bilgisayar yok banım kaldırılmış mı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter White -- 14 Mayıs 2017; 19:57:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen ne şanslı birisin yahu. Ben NVidia GeForce Experience yüzünden banlandım açmadılar. Hayırlı olsun
  • Riot banların çoğuna af getirdi

Maalesef
  • Tumerity kullanıcısına yanıt
    Hocam henüz giremiyorum ki hesaba loldeki ilk hesabımdı 2 yıl aradn sonra girmek çok heyecan verici yarın denerim artık

• Başka kişi yok mu hesabı açılan

• Ne zaman ban yemiştin hatırlıyor musun ? Drop dönemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tumerity

Sen ne şanslı birisin yahu. Ben NVidia GeForce Experience yüzünden banlandım açmadılar. Hayırlı olsun

ne yapıyorda ban yedinki ? Nvidia geforce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl önceki botla kasılmış smurfüm açılmamış XD feelsbadman
  • ilk hesabım da 1.5 yıl önce falan ban yedi. eğer af geldiyse var yaa...
  • Scripterların bile banı açılmış benim eloboosttan banlanan hesabım hala açılmamış...

Hadi 2014-2015 gibi eloboost süresiz ban sebebiydi
    2016da değiştirdiler 2 hafta ban + sezon sonu ödül silinmesi yaptılar ticket attım yok yinede açmadılar hadi eloboost yaptıran değil de yapan ben olduğumdandır diye es geçtim

Yahu script kullananların banı açılmış benim nasıl hala açılmamış? Script kullanıcılarından daha erken ban yedim ben üstelik bu af sadece scriptleri mi kapsıyor?

Ticket mı atsam ne yapsam yahu yok yere sinirlerim bozuldu şimdi
  • Küfürden perma yiyen hesaplarım hala banlı. Sadece scripterların banı açılmış sanırım
  • Script kullanmistim 2015te,ama oyunu birakmistim,maile banlandigimi bildiren mail gelmisti oyunu biraktiktan 3 4 ay sonra.dun de banin kalktigini bildiren mail gelmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

quote:

Orijinalden alıntı: Tumerity

Sen ne şanslı birisin yahu. Ben NVidia GeForce Experience yüzünden banlandım açmadılar. Hayırlı olsun

ne yapıyorda ban yedinki ? Nvidia geforce

Performans artırıcı tarzı bir şeyi var. Ayrıca oyunu kayıt altına alması vs özellikleri. O yüzden sanırım
  • Beyler girdim hesaba giriliyor kaldırmışlar banı

• RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Hocam tam olarak sezon 5 sıfırlandığı gün gecesi ban yemişti 550 gün önce sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter White -- 14 Mayıs 2017; 19:59:30 >
  • Whituryd kullanıcısına yanıt
    Atın ticket ama tr ye atmayın gidin na veya avrupadaki riotlara atın tr dekiler oturup aram oynuyor sürekli bi şey yaptıkları yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.