Şimdi Ara

18 yıllık üyeyim ilk defa kız konusu açıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 5 Haziran 2024; 0:22:6 >

• okumayın zebanisiz gizli csb

• Hocam kaç yaşında adamsın ergenler gibi tartışmalar yapmışsın ayrıca ilaçla bu tarz şeylere girişmen de hiç sağlıklı değil yani neresinden baksak ortada sağlıksız bir durum var. Bence bu kız üzerinde sen acemiliğini atmış oldun çünkü daha önce ilişkin olmamış. Bunda sonrasında yaptığın hataları yapmamaya gayret edersin ama o kızla daha olmaz.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Ya baslik sahibi arkadas 2006 girisliymis masallah benden de eski ama harbiden okumayin kusura bakmasin. Kiz kendini kurtarmis yemin ediyorum da yine musallat olur bu, haberlerde izleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Reis yok be, ben 30 yıllık hayatımda 4-5 kişiyle fiziksel olarak kavga etmişimdir, öyle saldırgan biri değilim, şiddet yanlısı biri değilim. aslında sakin biriyim. sadece takıntı derecesinde kıskançlık yaptım. kız sokakta yürürken birinin saçını görse, aa çocuğun saçına bak ne garip dese sen çocuğa mı dikkat ettin diye kavga ederdik.

sence kızın sevgisinin bitmesi normal mi?

• konuyu şimdi okudum senin ağır psikolojik sorunların var,bir insan sevdiği kıza neden böyle yapar lan?? bir de üstüne küfürler edip tehditler savurmuş yazık sana

• 18 yıllık üye olduğuna inandım bu kadar uzun yazıyı bu son zamanda türeyen yetme troller asla yazmaz yazamazdı, kız konusuna bu kadar uzun yazı yazmış, bence o kaybetti hocam yazdıklarını tam okuyamadım ama fikrim bu oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mind of a madman M kullanıcısına yanıt
    Normal, sal gitsin bitsin uzatma. Sana cok haksizlik ettigimin farkindayim, seni daha fazla uzmeyecegim, bana ne zaman istersen ulasabilirsin, kendine iyi bak yaz.

Hem kendi vicdanini rahatlat, hem kizin aklina belki bir ihtimal bir soru isareti duser dicem de pek pisman gibi de degilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

hocam küfürlerden sonra zaten yalvardım ve kızla bi kafede buluştuk, her şeyi hayatımı, neden ilaca başladığımı, ettiğim küfürlerin kıskançlıkların hepsinin ilaç yüzünden olduğunu fakat yine de hatasız değilim dedim, hatamı kabul ediyorum dedim gözlerine bakıp ağladım, gerçekten onu sevdiğimi asla kötü biri olmadığımı anlattım fakat kızda hep bir korku vardı. ettiğim tehditleri gerçek sanmış ve çok korkuyordu, beni hiç düşünmedi, sadece kendini düşündü ve benim ona zarar vereceğimi, onla yaşadıklarımızı ailesine veya başkalarına anlatacağımı düşündü. benim ona saplantılı kalacağımı, sürekli karşısına çıkacağımı düşündü. beni rahat bırak ve karşıma bir daha çıkma lütfen bu ikimizin ruh sağlığı için daha iyi olacak dedi. hiçbir şekilde sevgi diye bir şey görmedim hep kendini düşündü ve haklı bu konuda bir şey demiyorum ama insan bu kadar çabuk sevgisini silebilir mi be. kötü şeyler yaşasak bile çok güzel anılarımız oldu ve ona kesinlikle fiziksel şiddet uygulamadım ve son 1 ayımız hariç ona "salak" diye bile küfür etmemiştim. son aylar ilacın dozunun artması ve onun bana yaşattıkları, söylediklerini hep kafamda kurdum ve patladım.

hatalıyım kabul ediyorum ama 1 yıllık sevgi, ölsem de unutmam falan bunlar hep yalanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 4 Haziran 2024; 20:19:14 >

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

Bence kafana göre başlama. Ben çok psikiyatrik ilaç içtim kafama göre, yıllarca kullandım bana herhangi bir yan etkisi olmadı fakat ilaçlara bağımlı olmak kötü bir şey. özellikle uyarıcı ilaçlardan uzak durun, size günü kurtaran ilaçlar yazmasından çekinin, mesela xanax, concerta, ritalin, lyrica gibi ilaçlar sizin gününüzü kurtarır fakat tölerans gösterir, ertesi hafta daha çok içmek zorunda kalırsınız, bu döngü böyle devam eder ve ilaç içmeden yapamaz duruma gelirsiniz. max. doz'da sizde etki etmeyince ya başka arayışlara girersiniz, ya da kendinizi yatağa atıp depresyon modunda haftalarca iyileşmeyi, eski enerjik halinize dönmeyi beklersiniz. Paxil öyle bir ilaç değil ama yine de beinm gibi kafana göre kullanma yoksa sonun benim gibi olur. ben allaha şükür uyuşturucuya bulaşacak kadar aptal değilim, o yüzden yaz bitince yıllık izin alıp kendimi 15 gün yatağa atacam ilaçların vücudumdan temizlenmesi eski halime dönmem için. dikkat et dostum.

• Bunca yaşanandan sonra o ilişkiden hayır gelmez. Ayrıl ve kafanda bitir. Senin için ulaşılması en kolay o olduğu için bilinçaltın hala ona yaklaşmak istiyor. Fakat o çabayı başka biriyle tanışmak için harcasan senin için daha iyi olur.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Boyunuz kac

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.