Sandıklara Sahip Çıkalım Yalanı
Sandığa sahip çıkmak isteyen gider istediği partiden sandık kurulu üyesi olur ve sandık başında görev alır. Ücretinide devletten alır.
"Sandıklara sahip çıkalım" sloganı algı için oluşturulmuştur. Hatta daha acısını söyleyeyim; parti teşkilatları seçimde tanıdıkları para kazansın diye partiyle alakası olmayanları sandık kurulu olarak görevlendirirler. Asıl bu iş için gönül vermiş, çalışmış olanlar bedavadan yırtınır. Devletin ödediği parayı parti teşkilatının kankisi götürür.
Kasım 2021 de eşime aldığım Huawei Band 6 akıllı bileklik önce tuşu zor basmaya başladı. Daha sonra sürekli tuşu basılıymış gibi açılıp kapanarak pili bitene kadar kapanma açılma devam etti. Şarj edip açtığımızda saat çalışıyordu ama tuş tamamen çalışmaz olmuştu. Huawei Müşteri hizmetlerine telefonla ulaştığımda fatura ve seri numarası ile sorgulayıp garantisinin devam ettiğini, dilersem verecekleri kargo kodu ile servise gönderebileceğimi söyledi. Genpa servis yoğun çiziklerden dolayı bilekliğin garanti dışı kaldığını ve benden tamir için 2617.26 TL yatırmamı istedi. Sıfırı 819 TL olan bilekliği 2617 Lira 26 Kuruşa tamir edeceğini beyan ettiler. Kabul etmeyince bilekliği bana alıcı ödemeli olarak tamir etmeden gönderdiler ve 72 TL kargo parası ödedim.
Resimlere bakarak siz söyleyin arkadaşlar, bileklikteki çizikler garantiyi bozar mı?
TVPlus yıllık aboneliğine ortak aranıyor.
06 Mayıs 2024 Tarihine kadar devam eden yıllık TV Plus Premium aboneliğine ortak arıyorum. Bugün yeniledim. Daha önce kullandığımız arkadaşlardan biri bıraktığı için 1 kişilik yer mevcut.
Fiyat 100 TL
HDP cumhurbaşkanı yardımcılığı karşılığında seçim ittifakı öneriyor
Buderus gb012 çalışma mantığı
Merhaba.
bu kombiden bir akrabamda var ve ısınma şikayetleri vardı. İncelediğimde kombi ısıtıp ısıtıp duruyor. Isıtması da çok hızlı oluyor. 38 dereceden 65 e 1 dakikada variyor. 6 tane Petek var. O kadar su 1 dk. Da ısınır mı? Alev gittiği anda saniyede yarım derece soğuyarak 1 dk sonra tekrar ateşliyor. Sürekli bu şekilde çalışıyor.
sorun ne olabilir acaba?
Sizce Dolar ne zaman 100 Lira olur?
|
Whatsapp ve sim değişikliği
|
flow chart visual programming hakkında
|
Motor sıcakken çalışmıyor
|
Arçelik 584611 MB hakkında tavsiye?
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
İmza mimza yok. Bıktım artık. |
HOSTESLERİN G [link=https://booking.com/s/23_8/laciwe72]TIKLA 50$ TATIL REZERVASYONUNA 25$ KAZAN Focus Titanium 4K 1.6i 115PS EGE MAVİSİ VAIO SR29VN.........LG 42LW5400 |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.648
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 15.850 (Bu ay: 336)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 777 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar