Şimdi Ara

Genpa kılcal çizik var diye garanti dışı bıraktı Huawei bilekliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasım 2021 de eşime aldığım Huawei Band 6 akıllı bileklik önce tuşu zor basmaya başladı. Daha sonra sürekli tuşu basılıymış gibi açılıp kapanarak pili bitene kadar kapanma açılma devam etti. Şarj edip açtığımızda saat çalışıyordu ama tuş tamamen çalışmaz olmuştu. Huawei Müşteri hizmetlerine telefonla ulaştığımda fatura ve seri numarası ile sorgulayıp garantisinin devam ettiğini, dilersem verecekleri kargo kodu ile servise gönderebileceğimi söyledi. Genpa servis yoğun çiziklerden dolayı bilekliğin garanti dışı kaldığını ve benden tamir için 2617.26 TL yatırmamı istedi. Sıfırı 819 TL olan bilekliği 2617 Lira 26 Kuruşa tamir edeceğini beyan ettiler. Kabul etmeyince bilekliği bana alıcı ödemeli olarak tamir etmeden gönderdiler ve 72 TL kargo parası ödedim.

Resimlere bakarak siz söyleyin arkadaşlar, bileklikteki çizikler garantiyi bozar mı?

• Ekrandaki kozmetik kusur (çizik) tuşun çalışmasını nasıl etkilesin ki? Tüketici Hakem Heyetine kayıt açın hocam. Belki sonuç alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyetine kayıt oluşturdum. Bakalım ne olacak. Bir daha Huawei, xiaomi gibi markalardan ürün almam. Hangi ürününü alsam garanti ya bitmeden yada biter bitmez bozuldu. Garanti süresinde bile servis alamıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.