Şimdi Ara

5 senelik DH liyim ilk defa aşk konusunda yardım istiyore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla yazılım kursunda tanıştık neredeyse 1 aydır konuşuyoruz birbirinizi baya tanıdık ama resmi olarak kıza nasıl açılacam bilemiyorum yani bir aydır kızla konuşmadığımız konu kalmadı ama konuyu bir türlü çıkmaya getiremiyorum bi fikir verin gençler
    Kurstada yan yana oturuyoruz derste facebooktan konuşuyoruz

• seviyorsan git konuş bence
  • istiyore
    istiyore
    istiyore
    istiyore
    istiyore
    istiyore
    istiyore
  • ciddi olun 2dk göz göze bile gelemiyoruz o kadar yani
  • kurs cıkısında yakala.. biseyler icmeye gotur.. limonata falan.. musait degilse bile sen gotur.. naza ceker musait degilim der.. kapa gozunu atilim yap.. gerisi zaten geliyo.. en buyuk engel kendimiziz..
  • Yarın X filmine gidelim mi de.Bir nevi sevgili olmak istiyorum senle manasına geliyor bence.Kabul ederse ne mutlu sana hayırlı olsun.Kabul etmezse unut onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

kurs cıkısında yakala.. biseyler icmeye gotur.. limonata falan.. musait degilse bile sen gotur.. naza ceker musait degilim der.. kapa gozunu atilim yap.. gerisi zaten geliyo.. en buyuk engel kendimiziz..

o zaman ramazandan sonraya kaldı işimiz full niyetli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Yarın X filmine gidelim mi de.Bir nevi sevgili olmak istiyorum senle manasına geliyor bence.Kabul ederse ne mutlu sana hayırlı olsun.Kabul etmezse unut onu

Batman filmine gidelim mi dedim kem küm etti orucuz boşver yoruluruz felan dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

Yarın X filmine gidelim mi de.Bir nevi sevgili olmak istiyorum senle manasına geliyor bence.Kabul ederse ne mutlu sana hayırlı olsun.Kabul etmezse unut onu

Belki haklıdır yorulursunuz.Ramazandan sona da Try Again,kabul etmezse Game Over
  • len kız batmana mı gıturulur.. ben kız olsam orada seni bitirirdim.. len bilgisayardan al kendini.. baska film mi yok.. orada kendi begenini birakcan.. kızın hoslanabilecegi seyi yapican..
  • puahuahuapha Batman'e kız mı götürülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

iftara davet et bundan güzel davet mi olur
  • Cumaya davet et kardeş kız için değişiklik olur mübarek bir gün geçirirsiniz inşallah
  • batman değilde romantik komedi tarzi birşeyler düşün kız haklı yorulursunuz ramazandan sonra gidin
  • Kardeş boşver ben konuştumda ne oldu kitap verdik geri alamıyoruz telefonları açmıyor anasını satayım. Ver yansın alev alsın.
  • sürekli iltifatlarlar et çaksın durumu . hoşuna gidiyorsa devam et, gitmiyorsa orada kal.
  • istiyore yazmasan belki sana gelebilirdi ama bu sözle çok zor.Tavsiyem bi arkadaşını ayarla çok yakışıyonuz falan desin yani kızın kafasında bi düşünce oluştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saw_ -- 25 Temmuz 2012; 0:25:51 >
  • sinemaya gidince yorulunmaz aksine zaman akıp gider çıkınca orucu açma zamanınız gelir ama batman pek olmamış :D
  • Bende pek anlamam bu işlerden ama.
    Bence sinemaya konsere falan davet et bir yerlere götür
    Olaylar gelişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La joni dep abimizin filmi vardı bari ona gidek diyeydin batman nedir :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.