Şimdi Ara

Hesabımı Geri Aldım, Ancak RP'im Harcanmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaslar calınan hesabımı geri aldım, ancak çalan şerefsiz, içindeki 4500 küsür Riot Points iimi harcamış support ekibi yardımcı olamayız diyorlar böyle saçmalıkmı olur ? Adam sihirdar adını değiştirmiş saçma sapan skin hero almış bu tamamen haksızlık ne yapmalıyım ?

• Hesabi almissinda rpye mi laf yapiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Hesabımı Geri Aldım, Ancak RP'im Harcanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Hesabımı Geri Aldım, Ancak RP'im Harcanmış

bendende 1 tane
  • Sizin saçma sapan yorumlarınızı iplemeyeceğim, adam gibi yorum yapacak varsa yapsın lütfen. Burası nasıl forum ...
  • Nasıl çaldırdın ?
  • Refund hakkı verebilirlermiş aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerine düş düzeltirler.Yine yapamayız derlerse ve ingilizcen varsa git redditte lol subredditinde yaz anlat derdini.Lol forumunda konu aç vs vs.
  • @Advancensar
    İngilizce var hocam biraz ancak bu Reddit i kullanmayı tam bilmiyorum. NA support ekibine falan mı ticket atsam ?
  • kanıtlayamayacağın birşey sonuşta
  • Hesaba erişimim yokken alındı bunlar riotla mesajlaşırken nasıl kanıtlayamayacağım ki ? IP üzerinden gayet kolay şekilde bakabilirler isteseler bence
  • Unchangeable kullanıcısına yanıt
    Nasıl kanıtlayamaz.Geçmiş tarihteki loglar ile farklı ip adresinden girildiği rahatlıkla tespit edilebilir örn:üniversite turnuvası.Başka sorum yok Hakim bey .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Freyr

@Advancensar
    İngilizce var hocam biraz ancak bu Reddit i kullanmayı tam bilmiyorum. NA support ekibine falan mı ticket atsam ?

Hangi sunucudaysan oranın destek ekibine ulaşman gerekli diğerlerine ulaşmanın bir anlamı yok.SubReddit linkihttp://dd.reddit.com/r/leagueoflegends/ Üyelik alıp giriş yaptığında ve linke girdiğinde sağ tarafta görürsün Submit a Post diye oradan başlık ve içerik kısmı sana kalacak şekilde doldurup gönderebilirsin.

• Çaldırmaya bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

@Advancensar

Hangi sunucudaysan oranın destek ekibine ulaşman gerekli diğerlerine ulaşmanın bir anlamı yok.SubReddit linkihttp://dd.reddit.com/r/leagueoflegends/ Üyelik alıp giriş yaptığında ve linke girdiğinde sağ tarafta görürsün Submit a Post diye oradan başlık ve içerik kısmı sana kalacak şekilde doldurup gönderebilirsin.

Tamamdır teşekkürler , ticketime cevap bekliyorum , ona göre açacağım, gerci mesaj atmayı kesmeyeceğim onlara ama :)

quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Nasıl kanıtlayamaz.Geçmiş tarihteki loglar ile farklı ip adresinden girildiği rahatlıkla tespit edilebilir örn:üniversite turnuvası.Başka sorum yok Hakim bey .

Aynen hocam, öyle saçmalıkmı olur, ben neden durduk yere adımı saçma sapan birşey , aynı heronun 3 tane skinini alayım.. İnşallah bir çözüm oluşur

• quote:

Hesaba erişimim yokken alındı bunlar riotla mesajlaşırken nasıl kanıtlayamayacağım ki ? IP üzerinden gayet kolay şekilde bakabilirler isteseler bence

Onlarla uğraşıcak riot lazım
  • Ne almışlar

• Hangi hero hanhi skinler cok merak ettim :D

• Bence gayette yardımcı olurlar sana kötüsü denk gelmiş bence. Onlarda bizim gibi insanlar sonuçta bazen amann diyip geçiştirdiklerini düşünüyorum üstüne düş peşini bırakma biz ko da nasıl 1 ay önce üstünde ne varsa aldıgımız gibi alıyorsak sende alırsın karakolada müracat vardı ko da bunları bir araştır. Bilişim şuçları olarak mı geçiyordu ? Yapan insan hapise bile gidebilir
  • Başıma geldi. Geri veriyorlar, ticket at.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.