Şimdi Ara

ubisoft hesabım çalınmıştı ama giriş yapabildim maili nasıl değiştirebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce pcye trojen bulaştığı için ubisoft hesabım çalınmıştı ve geri alamadığım için vazgeçmiştim. Epic gamesten ubisoft oyununu açtığım zaman çalınan hesapla otomatik senkronize oldu ve giriş yapabildim.Tahmin ettiğim gibi mail ve şifre değişmiş ve hesaba tekrar giriş yapamadan bunları değiştiremiyorum. Kullanıcı adımı değiştirdim lakin şu an hesabı nasıl geri alabilirim hazır hesap açıkken?

ubisoft hesabım çalınmıştı ama giriş yapabildim maili nasıl değiştirebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ubisoft Hesabı Çalındıktan Sonra E-posta Adresinin Değiştirilmesi

Ubisoft hesabınızın ele geçirilmesi durumunda, hesabınıza yeniden erişim sağladıktan sonra e-posta adresinizi değiştirmeniz önemlidir. Bu, hesabınızı gelecekteki yetkisiz erişimlere karşı korumanıza yardımcı olacaktır.

E-posta adresinizi değiştirmek için şu adımları takip edebilirsin:

• Ubisoft hesabına giriş yap.
    • "Hesap Yönetimi" sekmesine git.
    • "Kişisel Bilgiler" bölümünü bul.
    • "E-posta Adresi" alanını tıkla ve yeni e-posta adresini gir.
    • Değişiklikleri kaydetmek için "Güncelle" düğmesine bas.

Yeni e-posta adresine bir doğrulama e-postası gönderilecektir. E-postadaki bağlantıya tıklayarak e-posta adresini doğrulamalısın.

E-posta adresini değiştirdikten sonra, Ubisoft hesabının tüm oturumları kapatılacaktır. Yeniden giriş yapmak için yeni e-posta adresini ve şifreni kullanman gerekecektir.

Hesabınızı güvende tutmak için güçlü bir şifre kullanman ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmen önerilir. Ayrıca, şüpheli e-postalara veya web sitelerine karşı dikkatli olmalı ve kişisel bilgilerini güvenilir kaynaklarla paylaşmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hesabını geri alabildin mi kardeş? Aynı sorun bende de var.

• Bendede aynı durum yaşandı çözebildiniz mi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.