Şimdi Ara

INSTAGRAM HESABIMA 2 AŞAMALI DOĞRULAMA KODU NEDENİYLE ARTIK GİRİŞ YAPAMIYORUM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Instagram hesabıma güvenlik nedeni ile iki aşamalı giriş sistemini etkin hale getirmiştim güvenlik uygulaması olarak Microsoft Authenticator uygulamasını kullanıyordum bu uygulamayı kullanmakta olduğum cihazı sıfırlayıp sattım ve yeni bir cihaz aldım yeni aldığım cihaza bu uygulamayı tekrar kurduğum da Instagram gelmedi, bu sebeple Instagram hesabıma yeni cihazında giriş yapamıyorum, oturum açmaya çalıştığım da kod giremiyorum.
    Yedek kod seçeneği var lakin yedek kodları da kaybettim, başka Bir giriş seçeneği ise güvenilir cihaz istiyor fakat güvenilir cihazı sattığım için güvenilir cihazda bulamıyorum başka giriş yöntemi de sunmuyor.
    Eklediğim resimde görüldüğü üzere hesabı geri alma seçeneği var bu seçeneği kullandığında bana Instagram hesabımda beni tanıyabilecekleri bir fotoğraf yüklü olup olmadığını soruyor var ise selfie ekleyerek beni tanıyabil3ceklerini söylüyorlar
    evet var seçeneğini seçiyorum ardından bana ulaşacakları bir mail adresi istiyorlar onu da yazıyorum (hesabı oluşturduğum mail adresini yazıyorum) mail adresine kod geliyor, kodu girdiğimde uygulama donuyor sürekli bir top ekrandan dönüp duruyor başka bir aşama gelmiyor.
    Bu işlemleri başka bir telefonda da yapmayı denedim yine olmuyor.

Yardım sayfasını araştırdığımda,
    Instagram desteği talep edebiliyorum eklediğim resimde bununla ilgili seçenekleri görebilirsiniz.
    Fakat bu seçenekleri kullanabilmem için daha önce Instagram hesabına giriş yapmış güvenilir bir cihaz ile bu seçenekleri denememi istiyorlar. Yani yeni aldığım cihazdan bu seçeneklerin hiçbirini seçemiyorum.

Çıkmaza girdim ne yapmam lazım bilgisi olan var mı? Ya benim bu hesaba girmem lazım eğer artık girmem mümkün değilse de bu hesabı sildirip yeni hesap açmayak istiyorum.

Instagrama ulaşabileceğim bir mail adresi ya da telefon numarasını ben bulamadım siz biliyor musunuz ?
    INSTAGRAM HESABIMA 2 AŞAMALI DOĞRULAMA KODU NEDENİYLE ARTIK GİRİŞ YAPAMIYORUM YARDIM LÜTFEN INSTAGRAM HESABIMA 2 AŞAMALI DOĞRULAMA KODU NEDENİYLE ARTIK GİRİŞ YAPAMIYORUM YARDIM LÜTFEN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kimse yokmu arkadaşlar sorunu bilen

• Bu yöntem umarım işine yarar

https://www.youtube.com/watch?v=aaf0MVWBmBY

• modemkurulumu kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkür ederim uzun zamandır birinin yazmasını bekliyordum dediğin işlemleri yaptım destek hattını da aradım uzak bağlantıyla çözmeye çalıştılar fakat ben de nasıl oluyorsa yardım al seçeneği çıkmıyor bu yüzden selfie ile kimlik tanıma yapamıyorum onlar da çözemedi

• 11858 i ARADIM BİLDİĞİN TECAVÜZ ETTİLER 1350 LİRA FATURAMA EK ÜCRET YANSIDI...

• Sorunu çözdüm uygulamaya gidip hata aldığım yerde veya bir sonraki aşamaya geçemediğim yerde telefonu hızlıca sallamak yetiyormuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.