Şimdi Ara

DH Güvenlik Sistemi - Hesabınızda Yeni Oturum Açıldı ve Giriş Onaylama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda bazı şikayetler geliyor. Sürekli mail geliyor vs diye.

Oturum açtığınızda hesabınızdaki kayıt mail adresine şöyle bir mail gelecek.

Her oturum açtığınızda bu geliyor. Eğer maildeki giriş onaylama linkine tıklayıp mevcut konumunuzu onaylarsanız o konumdan giriş yaptığınız sürece mail gelmeyecektir.

Giriş onaylama aşağıdaki gibidir.

Farklı bir konumdan giriş yapıldığı zaman tekrar mail gelecektir.

Bir örnek vereyim.

VPN açıp Almanya üzerinden giriş yaptığım zaman tekrar mail geldi. Çünkü farklı bir konumdan giriş yapıldı ve uyarı geldi. Konum gözükmüyor çünkü VPN programından konumum gizli.

Bence güzel bir güvenlik sistemi olmuş.

Kısacası gelen mailler sizi rahatsız ediyorsa giriş onaylama kısmından konumunuzu onaylayın.

Basit bir forumda birileri şifremi çalıp ne yapacak demeyin. Tedbir her zaman güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Mart 2020; 10:52:55 >

• Tek bir problem gördüm mail 2 tane geliyor hocam.
    Hesaba giriş yapınca 2 adet aynı mail geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Tek bir problem gördüm mail 2 tane geliyor hocam.
    Hesaba giriş yapınca 2 adet aynı mail geliyor.

Öncelikle güzel anlatım için teşekkürler hocam, güvenlik sistemimizi sık sık güncelleştirmeye geliştirmeye çalışıyoruz.

Tek bir loginden iki mail geliyor anladığım kadarıyla. Sistemi yapan yazılımcı arkadaşa ileteyim bunu.

Teşekkürler tekrar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.