Şimdi Ara

Türkiye'den PAYPAL hesabı AÇMA (Şimdi açtım, alışveriş yaptım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Türkiye'den PAYPAL hesabı AÇMA (Şimdi açtım, alışveriş yaptım)
    Bana da paypal lazım oldu, ancak buradaki arkadaş geçici olarak işleri durdumuş sanırım. Ben de kendim araştırdım.
    10 dakikada yeni paypal açtım hatta ingiltereden siperişimi verdim. sizlerle de paylaşayım.

İlk düzgün bilgiye google aramdan çıkan şu sitede ulaştım, siz de okuyun bence:

https://medium.com/@hamzauzumcu/türkiyeden-paypal-hesabı-nasıl-açılır-1f95082a2dca

1) Opera kullanıyorum. Kendi VPN'i var. açıp avrupa diye bağlandım. Bunun detaylarını google/youtube dan aratıp bulabilirsiniz.

2) Daha önce ebay'e kaydetmediğim bir e posta ile, google a "ebay netherlands" yazara girdim. Kayıt yaptım. ( işlemin bir yeirnde ingilizceye geçiyor ama ilk bir kaç sayfa hollandaca sıkıntı yaşatabilir)

3) "Ebay kayıt Adresi" olarak googledan bulduğum bir hollanda adresini salladım.

4)En önemli kısım telefon ! Bunun için ilk başta verdiğim siteden okuduğum "https://mobilonay.net" e girdim. Hesap oluşturdum. Sanal kartımdan 4 Tl yükleyeyim dedim. (Hollanda telefon numarası 4 TL yazıyordu, İngiltere de 1,5 TL bu arada)

5) En 5 TL yüklemelisin dedi. Tamam dedim limiti 5 TL yaptım. Çekmedi. Hizmet bedeli :) diye toplamda 5,85 TL istedi. Aha sana 10 TL limit dedim. 5,85 TL çektirdim. Hesabım açıldı.

6) Ebay kayıt sayfasında; isim ,adres, eposta ve telefon bilgileri girilen kısımdaydım. sadece telefonu girmemiştim.

7) "https://mobilonay.net" den "Paypal" için telefon simgesine bastım biraz aşağıda.

8) "7 dakikalık" sayacı olan bir pop-up açıldı. Üzerinde Hollanda telefon numarası vardı. (Şimdi zamanla yarışacaksınız ! O yüzden önce okuyun sonra yapın. Ben ilkin takıldım Allahtan canlı destek yeni hak verdi de çözdük)

9) O numarayı "+31" hariç (Hollanda ülke kodu; gerekmiyor-kabul etmiyor) kopyalayıp mobil phone kısmına yapıştırdım EBAY kayıt sayfasında.

10) EBAY de kayıt kısmına Ok dedim. ACCOUNT sayfasını açtım .Phone kısmına tıkladım. Telefon için aktivasyon istedim. (Çıkan paragrafta mavi renkli "get activastion code" gibi bir şey vardı)

11) 1 dakika içinde kod geliyor. Yapıştın kodu ve en zor adım bitsin.

12) Ebay accountdan epostanızıda tıklayıp aktive edin. Eposta aktivasyonu postaya gelen linke tıklayarak oluyor. İşi garantiye almak için posta hesabınızı da vpn çalışan operada açıp tıklayın ki ip den dolayı bir engel olmasın. Ben telefondan TR ip ile yaptım bir sıkıntı olmadı. Bunu da iletmiş olayım.

13) Sonrasında Türkiye'deki sanal kartımın bilgilerini kaydettim. Ebay UK den ufak bir plastik parça alıp Türkiyedeki adresime kargo verdirdim. İşlemler demin bittiği için sonuç ileride iyice netleşir.

Not: 9.maddede anlattığım aşamada ufak bir takılmıştım. Ebay kayıtta Netherlands girdiğim için cep telefonunu "https://mobilonay.net" kopyaladığım tam hali ile ilkin kabul etmedi. Baktım altta sadece telefon numarasını yazın diğer şeyleri yazmayın diye uyarı var: +31 ülke kodunu çıkarıp kopyala/yapıştır yaptım ve halloldu.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkiye'den PayPal Hesabı Açma: Şimdi Açıp Alışveriş Yap

PayPal, dünya çapında çevrimiçi ödemeler için kullanılan güvenilir bir platformdur. Türkiye'den PayPal hesabı açmak, uluslararası alışveriş yapmayı ve çevrimiçi hizmetler için ödeme yapmayı kolaylaştırır.

Türkiye'den PayPal Hesabı Açma Adımları:

• PayPal'ın resmi web sitesini ziyaret et.
    • "Hesap Oluştur" düğmesine tıkla.
    • "Bireysel Hesap" seçeneğini seç.
    • İstenen bilgileri (ad, soy ad, e-posta adresi, telefon numarası, adres) doldur.
    • Güçlü bir şifre oluştur.
    • PayPal Hükümlerini ve Gizlilik Politikasını kabul et.
    • "Hesap Oluştur" düğmesine tıkla.
    • E-posta adresini doğrula.

Türkiye'den PayPal Hesabını Kullanma:

PayPal hesabını açtıktan sonra, banka hesabını veya kredi/banka kartını bağlayarak para aktarabilir ve alabilirsin. PayPal'ı kullanarak şunları yapabilirsin:

• Yerel ve uluslararası çevrimiçi mağazalardan alışveriş yap.
    • Çevrimiçi hizmetler için ödeme yap (abonelikler, yazılım lisansları vb.).
    • Başkalarına para gönder ve al.
    • Para çekme veya banka hesabına aktarma işlemleri gerçekleştir.

Notlar:

• Türkiye'den PayPal hesabı açmak ücretsizdir.
    • PayPal, işlemler için küçük bir işlem ücreti alır.
    • PayPal hesabını güvenli ve emniyetli tutmak için güçlü bir şifre kullan ve şüpheli e-postalar veya mesajlara dikkat et.

Türkiye'den PayPal hesabı açarak çevrimiçi alışverişleri daha kolay ve güvenli hale getirebilir ve küresel pazarlara erişebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de Textnow numarası ile açıp yaklaşık 1 yıl boyunca kullandım fakat sistem bir yerden sonra sizden kimlik onayı istiyor. Dolayısıyla bu onayı veremeyeceğiniz için hesapta işlem yapılamıyor. Bunun için çözüm var mıdır?
  • iadeyi nasıl almayı planlıyorsunuz?
  • Whatsappp tan ulaşabilirsiniz.https://api.whatsapp.com/resolve/?deeplink=%2Fmessage%2F45SVWXSYNVOLL1

daha basit uğraşmanıza gerek kalmaz

https://api.whatsapp.com/resolve/?deeplink=%2Fmessage%2F45SVWXSYNVOLL1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.