Merhaba. 10 Haziran'da Akbank Kredi Kartımla 120 Bin Liralık tek dükkandan çeyiz alışverişi yaptım. Normalde en geç 2 ay içerisinde aldığım ürünler tarafıma teslim edilecekti. 2 ay sonra öğrendim ki dükkanın yerinden yeller esiyor. Adamlar batmış ve dükkanı kapatıp içindekileriyle kayıplara karışmışlar. Ağustos ayı gibi Akbank üzerinden harcama itirazında bulundum. Talebimi kontrol ettiğimde "talebiniz değerlendiriliyor" yazmakta. İş yerine ödemeyi Mail order üzerinden yapmıştım. Sorum şu; buna benzer bir olumsuz deneyimin ardınadan ücretini tekrar alabilen oldumu? Bu harcama itirazının olumlu sonuçlanma ihtimali varmı, olumsuz sonuçlanması durumunda elimden bir şey gelir mi ? İlginiz için teşekkür ederim. |
Kart İle Ödeme Yaptım İşyeri Kapatıp Gitmiş
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Teslim edilmeyen ürünlerle ilgili dava açmanız lazım eğer para geri gelmez ise.
-
Teşekkür ederim bilgi için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim süreç ile ilgili buradan bilgi paylaşımı yapabilir misiniz?
Burayı da incelemeyi unutmayın lütfen
-
Tabi ki.
Tüketici hakem heyetinin 104 bin liralık sınırı iyi olmadı.
-
Siz dava açacaksınız hocam tüketici hakem heyetinin limiti sizin durumunuzda düşük kalıyor.
-
Bilmiyorum hocam. O yüzden dedim iyi olmadı.
İnşallah banka harcama itirazınız kabul ederde uğraşmayız davayla vs.
Hocam hiç bekleme. Hemen alacak davası açıp hesaplarına bloke koydur. Yoksa parayı unut. Banla uğraşmaz
Hocam en iyisi dava açmanız bu süreçlerde beklemeyin. Avukat ile görüşürseniz sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. Ayrıca bu konuyu da zaman zaman güncellerseniz seviniriz hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X