Şimdi Ara

Kart İle Ödeme Yaptım İşyeri Kapatıp Gitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 10 Haziran'da Akbank Kredi Kartımla 120 Bin Liralık tek dükkandan çeyiz alışverişi yaptım. Normalde en geç 2 ay içerisinde aldığım ürünler tarafıma teslim edilecekti. 2 ay sonra öğrendim ki dükkanın yerinden yeller esiyor. Adamlar batmış ve dükkanı kapatıp içindekileriyle kayıplara karışmışlar. Ağustos ayı gibi Akbank üzerinden harcama itirazında bulundum. Talebimi kontrol ettiğimde "talebiniz değerlendiriliyor" yazmakta. İş yerine ödemeyi Mail order üzerinden yapmıştım.

Sorum şu; buna benzer bir olumsuz deneyimin ardınadan ücretini tekrar alabilen oldumu? Bu harcama itirazının olumlu sonuçlanma ihtimali varmı, olumsuz sonuçlanması durumunda elimden bir şey gelir mi ?

İlginiz için teşekkür ederim.

• Teslim edilmeyen ürünlerle ilgili dava açmanız lazım eğer para geri gelmez ise.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgi için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heamvivna kullanıcısına yanıt

Rica ederim süreç ile ilgili buradan bilgi paylaşımı yapabilir misiniz?

https://tuketici.ticaret.gov.tr/haberler/tuketici-hakem-heyetlerine-basvurularda-2024-yili-parasal-degerleri-yeniden-belirlendi

Burayı da incelemeyi unutmayın lütfen

Tabi ki.

Tüketici hakem heyetinin 104 bin liralık sınırı iyi olmadı.

Siz dava açacaksınız hocam tüketici hakem heyetinin limiti sizin durumunuzda düşük kalıyor.

Bilmiyorum hocam. O yüzden dedim iyi olmadı.

İnşallah banka harcama itirazınız kabul ederde uğraşmayız davayla vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hiç bekleme. Hemen alacak davası açıp hesaplarına bloke koydur. Yoksa parayı unut. Banla uğraşmaz

Hocam en iyisi dava açmanız bu süreçlerde beklemeyin. Avukat ile görüşürseniz sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. Ayrıca bu konuyu da zaman zaman güncellerseniz seviniriz hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.