Şimdi Ara

Hesabımı Geri Aldım, Ancak RP'im Harcanmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Manicial

Başıma geldi. Geri veriyorlar, ticket at.

Mesajlaşıyorum zaten, geri vermezse baştan bi ticket atacağım. İnşallah geri verirler, eğer RP yi geri alırsam açıklarım neleri aldığını şuan kendime yediremiyorum
  • Hesap senin elinde değilken alınan şeylerin hepsinin iadesi yapılıyor.Hatta kredikartından bişey harcarlarsada iadesi yapıyor.Ticket atıcaksanız özelden banada gönderin yardımcı olurum zamanında diğer hesabimin başına böyle bişey geldi biraz beklettiler ama herşeyi geri aldık.Bekleme süresi uzayabiliyor ama.
  • Hesabını aldığına dua et sen
  • üzerine düş alırsın geri.
  • Nasıl vermezler abicim ip kontrolü var her şeyi var
  • Üstüne düş, gayet basit bir olay ve birçok örneği var. İadesi sağlanıyor ama kovalaman lazım. Türkiye desteği biraz baştan savmalarıyla ünlü fakat dediğim gibi peşini bırakmazsan kesinlikle alıyorsun.
  • Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim daha cevap vermediler ticketa ona göre buraya yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Freyr -- 14 Kasım 2013; 21:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Freyr

Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim daha cevap vermediler ticketa ona göre buraya yazarım

Master yi koleksiyonu mu yapmışlar yoksa soraka falan mı ? Meraktan soruyorum.
    Alırsın diye düşünüyorum bu arada sakin ol arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Nasıl kanıtlayamaz.Geçmiş tarihteki loglar ile farklı ip adresinden girildiği rahatlıkla tespit edilebilir örn:üniversite turnuvası.Başka sorum yok Hakim bey .

hadi ama tr serverındayız biraz gerçekci ol, bütün kanıtları kendin bulsan bile kabul etmezler
  • Vah vah vah gitmiş rpcikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçucu Fare

quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

Nasıl kanıtlayamaz.Geçmiş tarihteki loglar ile farklı ip adresinden girildiği rahatlıkla tespit edilebilir örn:üniversite turnuvası.Başka sorum yok Hakim bey .

hadi ama tr serverındayız biraz gerçekci ol, bütün kanıtları kendin bulsan bile kabul etmezler

Artistlik yapmak için iki tane takımın tüm ip bilgilerine ulaşmayı, hepsini banlamayı ve herkese göz dağı vermeyi biliyorlar ya. Adam 4500 RP satın almış, para vermiş. Üstüne düşmen lazım dostum.

Bu kadar ciddiyetin üstüne biraz garip gelecek ama isim değişikliği dışında neler aldığını falan merak ettim ,iyi yönden bak sana birşeyler almış , kendine mystery gift falan atabilirdi

• Maalesef ****,bunları senin yapmadığını biliyorum fakat benim bu konuda yapabileceğim bir şey yok,üzgünüm.

Başka konularda da yardıma ihtiyacın olursa lütfen benimle tekrar bağlantıya geçmekten çekinme.

Verdikleri cevaba bak, rezillik ya
  • _Freyr kullanıcısına yanıt
    hangş champın skinleri ?
  • Euw'a ticket at

edit : niye hortlatıyonuz lan

Edit 2 : geri verdiler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleJift -- 16 Kasım 2013; 10:34:09 >
  • Başka support görevlisine mesaj at, burda bana verdiler diyen kişilerin ticket mumaralarını al, rica et.

Eğer yine salak salak mesaj atarlarsa tehdit et. Redditte ve NA forumunda kanıtlarla rezilde edersin.

Edit: abi şaka mı bu bide 2 saat yazdim hortmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyNerology -- 16 Kasım 2013; 10:37:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir türlü yardım alamazsın soğuk su iç sen beğenmediğim bir şey olursa arkadaşa hesabı veririm biraz o ip adresinden felan girer birşeyler alır oynarım sonra direk ticket atarım hesabımdan birşeyler almışlar diye, başka kanıtlama şansın yoksa bu imkansız
  • Hort mort değil arkadaşlar hala cevap alamadım.
    Bu ticketimde cevap vermezlerse reddit'de vb konu açacağım.
    İsmimi değiştirmiş, Heimerdinger almış, 2 tanede heimer skini almış
    Ancak inanıyorumki geri vereceklerdir RP'mi.

quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

hiçbir türlü yardım alamazsın soğuk su iç sen beğenmediğim bir şey olursa arkadaşa hesabı veririm biraz o ip adresinden felan girer birşeyler alır oynarım sonra direk ticket atarım hesabımdan birşeyler almışlar diye, başka kanıtlama şansın yoksa bu imkansız

Ben alınan şeylerle hiç oynamadım, mesela IP boost almış rp yi harcamak için, o hesap bende olduğu halde oynamadım bir sorun çıkmasın diye, heimerdinger ile oyun atmadım.

• rezillik işte
  • Türkiye sunucusu ise ilgileneceklerini sanmam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.