Merhaba arkadaşlar, Bütçe de sınır yok ama ihtiyacım dahilin de almak istiyorum. İlla en iyisi olacak diye birşey yok. Sadece oyun, film amaçlı kullanılacak. Uzun yıllar sistemi değiştirmeme gerek kalmayacak bir sistem olsun istiyorum. Mause/kalvye/monitör eksiğim de var. Ekstra olarak bunlara da tavsiye de bulunabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
islemci 3950X hayalim
bu dediklerin için en uygun ikili
3950x sıvı sogutma 2080ti ve 4k 144 hz bir monitör uzun yıllar düsünüldügü için 4k 144 denilmiştir
herşey msı tabanlı kurulmustur
anakart ve işlemci için msı dan para iadesi alıcaksınız 110 dolar onuda belirteyim iyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: asko56
herşey msı tabanlı kurulmustur
anakart ve işlemci için msı dan para iadesi alıcaksınız 110 dolar onuda belirteyim iyi geceler
Hocam zahmet edip toplamışsınız teşekkür ederim. Ancak belirttiğim gibi en iyisi olmasına gerek yok. Bütçe sınırlaması yok derken bu kadar parayı da bir pc için vermek istemiyorum. Sanırım bütçe sınırlaması getirsem daha faydalı olacak. Max 10bin TL olarak herşey dahil bir pc toplayabilir miyiz? Ve bu bütçede ki bir pc ile sonçıkan oyunlar dahil kasmadan oynayabilir miyim?
asko56
kullanıcısına yanıt
Bizi gömermi bu sistem :)
black-manB
kullanıcısına yanıt
hepinizi gömer süper mario
Black Hawk.
kullanıcısına yanıt
10 bin lik pc dgil sizin monitör ıvır zıvırı çıkardıgımızda 8000 gibi bir rakam kalıyor onada istedigin olmaz bence ama 3 sene boyunca üzmez