Şimdi Ara

1 TB hardiskimi çöpemi atacam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Büyük bir sorunla karşı karşıyayım..elimde seagete 1tb hardisk var.
    hardıkımde 2tane badsector vardı..buda 25.gb denk geliyordu..bende windows yuklerken ilk 25 gb bolumu sildim..raw olarak kaldıgından windows
    gormuyordu ve ben geri kalanını sorunsuz kullanıyordum...
    fakat gecenlerde windwos 8dekı dısk hizmeti ile bu ıslemı yapmak ıstedım..amacaım yıne bastakı 25gb sılmekti..
    ancak ne olduysa hardısk suan tanınmıyor..bilgisayar takıyorum wındows goruyor ama işlem yapamıyorum..biçimlendiremiyorum bile..
    windows yuklerken denıyorum..o bolume gelemiyorum bile...napcagımı sasırdım..
    bu konuda bana yardımcı olabilcek birileri varm
    ı_?

• hdd regenerator(full versiyon olmalı) ile boot cd oluşturup onunla hdd nizdeki hataları düzeltmeyi deneyin bakalım ardından hdd nizi görecekmi..
  • wındows bootable usb flash ıle olusturup sıstem kurarken orada depolamaları gösterır orada sılıp format felan atmayı denednız mı
  • bu ikisinide deneycem arkadaslar...inanın 1tb olunca insana verdiği sıkıntı bir başka.
  • Hirens boot cd 15 i indir active kill disk ile sil sonrada hdat2 ile taratıp bad sector leri onar
  • Baslat - komut - enter
    Chkdsk (surucu ismi)/f

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar malesef hıcbırı ıse yaramadı..
    hardısk ı bılgısayara takdıgım anda...sınstem asırı derecede kasılıyor..ne bırım sılebılıyorum..nede bıcımlendırebılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ssd'yi nereye takacağım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mumkunse baska bilgisayarda bir deneyin. Yine olmazsa donanimsal bir bad sector hatasi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.