Şimdi Ara

1 TB Iomega Cloud NAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 1 TB Iomega Cloud NAS
    Merhaba,
    kendi kullandığım temiz ve problemsiz 1 TB Iomega Cloud NAS cihazımı daha büyüğüne geçtiğim için satıyorum.
    Ürünün içinde problemsiz bir 1 TB Seagate disk var ve hem 10/100 hem de gigabit etherneti sayesinde ev ve ofis kullanımına çok uygun.

Ev içinde UPnP ve DLNA destekleyen tüm cihazlara kablolu ve kablosuz olarak film, fotoğraf ve dosya paylaşımı yapabiliyor.

Samsung 3D Smart TV ile kullandığım bu cihazda herhangi bir atlama / takılma olmadan gayet keyifli anlar geçirdim.

Cihaz aynı zamanda kişisel cloud özelliğiyle de tüm dünyadan bağlanarak dosyalarınıza erişim sağlamanıza imkan veriyor.

Torrent, iTunnes, UPnP, Mac'ler için TimeMachine gibi özelliklerinin yanında benzer modellerde olmayan 2 adet USB 2.0 girişi sayesinde harici diskler de takarak depolama kapasitesini yükseltebilirsiniz.

Cihazın bir diğer özelliği de PrintServer olarak da kullanılabiliyor olması.

Yani yazıcınızı USB kapılarından birine takın ve ağa bağlı tüm cihazların çıkış alabileceği bir ağ yazıcınız olsun.

Amazon fiyatı 250 dolar olan cihazın ABD'deki ikinci el fiyatlaır bile 90 dolar civarında.

http://www.amazon.com/Iomega-Media-Network-Edition-34763/dp/B004I3VZJK

İsteyen ahlak dahilinde istediği yorumu yapabilir, fikirden ve bilgiden korkacak değiliz.

Pazarlık yapacak bir şey yok ama kafama yatacak takas tekliflerine de açığım.
    Kadir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 275 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yanlışlıkla 1 GB yazmışım, 1 TB diye düzelttim.

günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.