Şimdi Ara

1 TB RAM İ OLAN, 2 TB HARDDİSKİ OLAN NOTBOOK GÖRDÜNÜZMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şirkete yuh diyoruz

• Gelecek sanki gelmiş
  • rüyalar gerçek olursa artık şaşmamm....
  • Çok değil max 5 yıl içinde kullanmaya başlarız bunları
  • Ne işimize yarar ,,hiç120 GB diski dolduramıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu alet gerçek mi??
  • daha ne işlemcili cıhazlarda varda bunlar saklanıyor işte.firmalar milleti sömürme peşinde.Çıkarsalar bunları digerlerini bedavaya alan olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BurakLEE

daha ne işlemcili cıhazlarda varda bunlar saklanıyor işte.firmalar milleti sömürme peşinde.Çıkarsalar bunları digerlerini bedavaya alan olmaz

eger varsa böyle birsey
  • hayal ürünü gibi.
  • vay be
  • cıhaz super mıs be

ama benım makına onu dover
  • 36 ghz bi laptopda ben gormustum .yoksa 360 mıydı.
  • EVET AMCAMIN PĞLU NSA DA ODDÜ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİNİ 1. LİKLE BİTİRDİ ADAMLAR HEMEN BULDULAR VE GÖTÜRDÜLER 3 YILDIR ORDA BAZAN MSN DE KONUSUYORUZ. 16,000 DOLAR MAAŞ ALIYOR 1 EV 1 DE ÖZEL ŞÖFÖRLÜ ARABASI VAR. TÜRKİYEYE GELMEK İSTEMİYOR İSTESE GELİR HALBUKİ. BEYİN GÖÇÜ BU İŞTE.ŞİMDİ İSE HİÇ BİTMEYEN BİR ENERJİ İLE UĞRAŞIYORLARMIŞ. BİR SIVI DİYE BAHSETTİ 2 TÜP VARMIŞ.SIVILAR TÜPLERDE YER DEĞİŞTİRİNCE ELEKTİRİK ENERJİSİ AÇIĞA ÇIKIYORMUŞ. YAPMIŞLAR BUNU HEMDE 4 YIL ÖNCE DENİYORLARMIŞ HALEN DAHA.BİZ NE ZAMAN GÖRECEZ DEDİM HİÇBİRZAMAN DEDİ. YANİ ÖYLE TEKNOLOJİLER VARKİ BİZ DAHA HİÇ BİRŞEY GÖREMİYORUZ.
  • Arkadaşlar Kuantum fiziği denen olay var bende duydum sadece ama yani bu fizikçilere göre insan bir duvardan bie geçebilirmiş bu adamlar a 1 TB ram olablir demişler zaten olay teknolojide bitiyor yav.

Ayrıca bilim bize onun önermelerini kabul ettiğimizde bize gerçeklik ifade edebilir.

Mesela öklit in teorilerini kabul etmeyen Geometriciler var yok kardeşim diyor adam üçgenin iç açıları 180 C değildir falan diyorlar

Çılgın taib yavs olay
  • bencede teknoloji çok ileride ancak bir kerede cıakrsalar tükenir yavas yavas :)
    quote:

Orjinalden alıntı: bscol

quote:

Orjinalden alıntı: BurakLEE

daha ne işlemcili cıhazlarda varda bunlar saklanıyor işte.firmalar milleti sömürme peşinde.Çıkarsalar bunları digerlerini bedavaya alan olmaz

eger varsa böyle birsey

• BU COOK ESKİ HABER BEYLER DELL İN SİTESİNDE VARDI AMERİKADA SATIYORDU ADAMLAR 3 YIL ÖNCE FALAN AMA SERVIR TABİ EV BİLGİSAYARI DEYİDİ ONLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 10 Ekim 2006; 19:34:15 >
  • ilk başta görünce heralde g yerine yanlışlıkla t yazdı diyodum fiyatı görünce kendime geldim:)
  • ya harddisk falan neysede 500 kere baktım yanlış görmediysem 6.8 ghz işlemcisi var mümkün değil arkadaşlara tomshardwarede milyon tane upgrade overclock rekoru var masaütü pc de sıvıazot la (nitrojen) soğutarak 5ghz a çıkarıyolar işlemciyi oda -192 derecede çalışıyo bu bence imkansız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.