Bildirim
1 tb seagate (149tl ew) vs 1 tb wd(165tl bimeks)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Seagate'i rahatlıkla alabilirsiniz. Ben 1 tane daha aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Witchdoktor
Seagate'i rahatlıkla alabilirsiniz. Ben 1 tane daha aldım.
Kimsenin o kadar rahat olma lüksü oldunu sanmıyorum Seagate HDD kullanırken.Nice insanların çocuğunun, eşinin, dostunun resimleri,videoları o HDD lerdeydi ve hepsi bir anda yok oldu.Bırakın Seagate'i hangi HDD i kllanırsanız kullanın sadece markaya güvenip verilerinizin yedeğinini almamayı düşünmeyin.Seagate kabarık sabıkalarla dolu son birkaç sene geçirdiğinden Seagate alırken iki kere düşünmek gerekir. -
Seagate'in expansion modeli çok kaliteli bir model değil, forumda da cok fazla sorun yaşayan var. Ben seagate Freeagent kullanıyorum 1tb, ve bana 1,5 yıldır hiç bir sorun çıkarmadı.ve kullananların buyuk cogunlugu da memnun.
Eğer bu iki üründen birini almak istiyorsanın ben WD almanızı tavsiye ederim tabi Mybook serisinin devamı olan bir serıye aitse, ancak seagate2i kötülemiyorum biraz şans işi alıp hiç sorunsuz kullananlarda var ama söylediğim gibi sorun yaşayan çok fazla ve firmada bu ürünlerin sorunlu oldugunu bildiği için 1-2 kere sorun yaşadığınızda size yenisini gönderiyorlar ya da farklı bir ürün :) tabi bu arada olan verilerinize ve zamanınıza oluyor. -
Lütfen üst konudan devam ediniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_22949866/mpage_34/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X