Şimdi Ara

1 Tb Toshiba Harici HDD 138 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
7
Favori
8.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: what_tha

Kutusunu çıkarabiliyor muyuz acaba bilen var mı?

Açılıyor. Malzemeler: 2 adet plastik kelepçe. Bir tanesini uzun kenarın ortasına, birleşme çizgisine hafifçe sokup kasayı aralıyoruz ve boşlukları tespit ediyoruz. Sonra diğer kelepçe ucunu Toshiba yazısının izdüşümündeki boşluğa sokuyoruz ve içerdeki pini ittirdiğimiz için kasa ikiye ayrılıp açılıyor.

Kaynak: Take Apart - Toshiba Canvio (4. dakikadan itibaren izleyebilirsin)

• Nuvocard aktif olsaydı kapardım bitane 112tlye gelirdi MediaMarktan 115tlye aldığım dell den sonra en iyi fiyat olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 138 den kaptım diyen var HeyAllahım ya çek koy buraya ben kesip koyucam fotosunu buraya.

harici hdd leri kendi kutusundan ayırmak için en kaba örnekle 6600 ın kasasını örnek verebilirim. ince bir aparat yada maket bıçağını köşeden takıp kanırttıkdıktan sonra tırnakları aça aça gidiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daramdrum

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Kutusunu çıkarabiliyor muyuz acaba bilen var mı?

Açılıyor. Malzemeler: 2 adet plastik kelepçe. Bir tanesini uzun kenarın ortasına, birleşme çizgisine hafifçe sokup kasayı aralıyoruz ve boşlukları tespit ediyoruz. Sonra diğer kelepçe ucunu Toshiba yazısının izdüşümündeki boşluğa sokuyoruz ve içerdeki pini ittirdiğimiz için kasa ikiye ayrılıp açılıyor.

Kaynak: Take Apart - Toshiba Canvio (4. dakikadan itibaren izleyebilirsin)

Teşekkürler, kutuyu da tekrar kullanabiliyoruz harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

138 den kaptım diyen var HeyAllahım ya çek koy buraya ben kesip koyucam fotosunu buraya.

Bu sinirinizin sebebi nedir hocam?
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    bkm kuponu elektronik de geçmiyor.
  • beyler merakımdan soruyorum kasayı çıkartıp ne yapıyorsunuz?
  • Pek ihtiyacım yoktu ama aldım haber veren arkadaşa teşekkürler. :-)

• Tükenmiş. Lanet olsun
  • Bu ürün tükenmiştir
  • Satıcıdan cevap geldi, ürün TNB garantiliymiş, alanlar mutlaka verdiğim liknten garantiyi 5 yıla uzatsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

beyler merakımdan soruyorum kasayı çıkartıp ne yapıyorsunuz?

Ps4 e takıcaktım ben mesela. Oem diskler daha pahalı, harici alıp içinden diski çıkarıp kullanmak hem daha uygun fiyatlı oluyor, mevcut diski de kutuya kouyp yedek yapabiliriz.

• şu sıcak fırsatlara 140 lira altında 1tb başlığı düşmeye görsün. anında tükeniyo şerefsizim
  • Nerde yazıyor acaba tükendiği? Şimdi 2 tane sipariş verdim, mevcut gözüküyor.

1 Tb Toshiba Harici HDD 138 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 27 Mart 2015; 15:19:01 >
  • Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    Demek ki stok eklemesi yaptılar.
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    Toshiba Türkiye Distribütörü TNB oldugunu söylemiş ama n11 ilanda şöyle bir ibare var

Ürünlerimiz 2 Yıl İthalatçı Garantisindedir*
    şimdi bu ürün distribütör mü yoksa paralel mi ?
  • 2 sene öncesi 169 a almıştım şuan hala kullanıyorum. bilgi kaybı vs bişi olmadı. 3.0 dan dolayı hızı da gayet iyi. şuan tek sıkıntısı çalışırken disk dönerken titreşimler oluyor.buda uzun zamandır kullandığımdan kaynaklı galiba
  • haber verene teşekkürler, bir tane aldım.
  • pişman olcam ama almıyorum
  • Dün Adana Realde 1tb 2.5" Adata diskleri 149tlye satıyorlardı yüzüne bakan yokta 120tl yukarısı çok sıcak gelmiyor bana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.