Şimdi Ara

1 Tb Toshiba Harici HDD 138 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
7
Favori
8.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cuma gece sipariş vermiştim az önce mesaj geldi kargoya verilmiş. 5 yıl garantide 6 nisan sondu yanlış hatırlamıyorsam(ürünün mart ayında alınması gerekiyor sadece)
  • Kendim almadım, arkadaşa söyledim o aldı. gelmiş. Şuan yanımda gayet temiz ve kullanışlı ürün. Keşke alsaymışım lan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata toshiba güzel, birkaç ay önce 110 liraya 1tb usb 3.0 silicon power almamış olsam kaçırmazdım.
  • BU ÜRÜN TÜKENMİŞTİR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala beklemedeyiz.
    Umarım doğru düzgün birşekilde teslim alırım.
    5 günden beri alıcıyı bekleten firma çok iyi yorumlar hak etmiyor.
  • Moderasyon uyuma her gün heyecan yaptırıyor bu konu kaldırın biten fırsatlara

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

quote:

Orijinalden alıntı: dereby

Bir sene önce avansastan 1Tb Westernleri 85 TL aldıktan sonra şimdiki yorumlar beni güldürüyor

1 yıl önceki dolar kuru ile şimdiki dolar kuru arasında çok fark var. ben 1 yıl önce aldığım tatil fiyatının 2 katına şu an tatil bulamıyorum mesela

yok hocam zaten onlar çekle alınmıştı yoksa ormal fiyatlıydı. ekstra bi çek olayı olmuştu sonra kısa sürede adamlşar uyanıp stoktan kaldırmıştı

• Toshiba'nın kampanya sayfasından garantimi uzatma talebi yolladım, 15 dk sonra onaylandı şeklinde mail geldi. Sayfasından girip kontrol ettiğimde ise 02.2017'de garantinin biteceği yazıyor. Ortada bir saçmalık var ama çözemedim, itiraz mesajı yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Toshiba'nın kampanya sayfasından garantimi uzatma talebi yolladım, 15 dk sonra onaylandı şeklinde mail geldi. Sayfasından girip kontrol ettiğimde ise 02.2017'de garantinin biteceği yazıyor. Ortada bir saçmalık var ama çözemedim, itiraz mesajı yolladım.

Ben talep yolladiktan sonra talebimin incelenecegini belirten bir mail geldi. Sonuc icin hala donus yok.

• HDD Yİ SOKUP KULLANMAK İSTEYENLER DİKKAT!!

Acmadan iade edin, usb baglanti devresi hdd ile birlesik, yani baska bi yerde kullanamiyorsunuz.

İsteyene aldigim fiyattan verebilirim.

• what_tha kullanıcısına yanıt
    Eminmisin hocam. Videoları izledim devre çıkıyor. Sadece disk kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Eminmisin hocam. Videoları izledim devre çıkıyor. Sadece disk kalıyor.

evet actim baktim.

1 Tb Toshiba Harici HDD 138 TL

• Ürünün HDD sinin kutusundan ayrılmaması büyük bir eksiklik. Şimdiye kadar aldığım tüm disklerde bu özelliğin olmasına dikkat ettim. Fakat yinede ürünü alan bir çok kişi için bunun bir sorun olacağını sanmıyorum.
  • what_tha kullanıcısına yanıt
    İlkkez gördüm böyle birşey. Bence kullanın 5 yıl garanti var nede olsa. Enazından fotoğraflarınızı yedekleyin, ben o amaçla aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Toshiba'nın kampanya sayfasından garantimi uzatma talebi yolladım, 15 dk sonra onaylandı şeklinde mail geldi. Sayfasından girip kontrol ettiğimde ise 02.2017'de garantinin biteceği yazıyor. Ortada bir saçmalık var ama çözemedim, itiraz mesajı yolladım.

hocam bıraz daha açar mısınız bn anlamadım .. bnde sızın gıbı n11 den bu toshıba marka hariciyi aldım ondan sonrada bısey yapmadım ..garantı suresı uzatmak nedır taam olarak
  • satıcı sürpriz yapıp yollamış bugün hddyi :)
  • Şükürler olsun ki bugün kargoya verebildi.
  • barbaros5050 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aşağıdaki linkten ürününüzün seri numarasını girerek garanti süresini 2 yıldan 5 yıla ücretsiz çıkartma hakkınız bulunuyor (31 Mart öncesinde alışverişi tamamladığınız için). Bu işlemi 6 Nisan saat 17:00'ye kadar yapabilirsiniz.

Ben de bu şekilde garanti uzatma talebi yaptım. Faturanızın okunabilir vaziyetteki bir fotosunu (yada scanner çıktısını) siteye yüklemeniz ve onaya göndermeniz gerekiyor. Sonrasında size dönüş yapıyorlar. 10 dk sonra bana aşağıdaki gibi bir dönüş oldu:

"----- seri numaralı ürününüz için 30.03.2015 22:30 tarihinde yaptığınız [5 Yıl Garanti Tüm Kanallar 2015] başvurunuz [30.03.2015 22:47] tarihinde onaylanmıştır.www.toshibatr.com/5yilgaranti sayfamızdan ürününüzün seri numarasını kullanarak başvuru durumunuzu sorgulayabilirsiniz. "

Bu durumda garanti süremin 2020 yılında bitmesi gerekiyor lakin sorgulama yaptığımda 2017 olarak görünüyor hala. Bununla alakalı 2 kez soru gönderdim siteye ancak halen dönüş yapmadılar, sinir oldum...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 31 Mart 2015; 21:33:19 >

• Malum kesintiden dolayı bugün gelmişler kapıyı açabilen olmamış. Dolayısıyla kağıt bırakıp gitmişler.

Faturada Gn. Toplam diye ibare var Dort TL 37 kuruş diye ibare biçilmiş. Kargo ücretsiz değil miydi ?
  • Kargo gönderici ödemeli, bendeki kargonun fiyatı da 4 lira civarıydı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.