< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere elektriğe %38 zam yapılacak. (4. sayfa)
-
-
İbb diyorsan ekonomiden bahsetmen gerek. Sana ibbnin bağlı olduğu ülkeyi sordum. İbbnin bağlı olduğu ülkede ekonomi süperse gelip zamlara laf et, ama değilse?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkenin yarısına hain-zillet diyenin bunu demesi de çok garip.
Selocan’a ceza kestiniz mi ? Bir söylesene…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Onlara bu kadar olan bitene rağmen bunları neyin dedirttiğini sorgulamayan muhalefet "
Tüm olan bitene rağmen sonuna buna da şükür dediklerinde mevzu kapanıyor. Bu şükür edebiyatının kaynağı da inanç. Muhalefetin karşısında zamanında açık açık şeriat istiyoruz diyen, muhafazakar bir grup var, ve bu grup ülkenin bu konudaki noktalarını fazlasıyla gıdıklıyor ve durumu bu hale getiriyor. Şimdi bunların karşısında olan ezelden beridir seküler olan muhalefet sekülerlikten mi uzaklaşmalı. Oy toplamak için din bezirganlığımı yapmalı. Hatta İmamoğlu biraz muhafazakar çizgiye girmeye çalıştı ama onu da şovmen ilan ettiler, çünkü geldiği partinin yapısı belli.
Ne zaman halk dini duygularının sömürüldüğünün farkına varır, ozaman bazı şeyler değişir.
-
Elektriğe,suya,benzine yıllardır zam geliyor.Millet ilk başta biraz celalleniyor,ödemem,haksızlık şu bu falan.Sonra bakmışsın paşa paşa ödemiş.Mtv geçen sene haksız yere bir kez daha alindi.Herkes köpürdü haksizlik,anayasaya aykırı,ben ödemicem şu bu falan.Ee sonra bakiyorum herkes tıpış tıpış ödemiş.Bu kadar samimiyetsiz bir millet olabilir mi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3' üncü Dünya Ülkesinde halkın tepkisi:
siren haberKenya'da halk vergi zammına karşı ayaklandıhttps://www.sirenhaber.com/kenyada-halk-vergi-zammina-karsi-ayaklandi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 30 Haziran 2024; 10:46:15 >
-
Din düşmanı algısı iyi işliyor, 28 şubat sürecinden beridir, sistemleri iyi çalıştı ve amaçlarını ulaştılar. Asıl din düşmanını tanımıyor bu halk, din bezirganlığı yapanları kendilerinin savunucu zannediyorlar, oysa ki tam tersi. Ve onlar kazandıklarını zannediyorlar belki ama yıllardır peyder pey ellerindeki gidiyor farkında değiller.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X