1 kuruşlara çeviririm o 1 lirayı sonra 1 kuruşları eritirim,oradaki bakır 1 kuruştan fazla ediyordu heralde,sonra satarım onları yeni 1 kuruşlar kazanırım ve bu böyle gider
quote:
Orijinalden alıntı: Cooler Pua
Bim'i satın alırım
Bunu yazmak için girmistim
quote:
Orijinalden alıntı: saksıfon
1 kuruşlara çeviririm o 1 lirayı sonra 1 kuruşları eritirim,oradaki bakır 1 kuruştan fazla ediyordu heralde,sonra satarım onları yeni 1 kuruşlar kazanırım ve bu böyle gider
Ben de neden ortalıkta 1 kuruş kalmadı diyordum
quote:
Orijinalden alıntı: Seyyah
quote:
Alıntıları Göster
İphone alırım.
Eti Burçak
quote:
Orijinalden alıntı: Skylined
Eti Burçak
napcan?
quote:
Bim'i satın alırım
+1 İki tane teatone eyi gider.Yada bir tane lungo,o da olmadı 5 kuruş daha ekler top stars alırım fındıklı.
quote:
Orijinalden alıntı: galibakusucam
quote:
Bim'i satın alırım
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: NaneLimoni
quote:
Orijinalden alıntı: galibakusucam
quote:
Bim'i satın alırım
aynen
Alıntıları Göster
bimden 49kuruşa ikitane kutu kola alır küçük veletlere 1tl ye satarım sonra gider bimden çikolata ekmek vs
quote:
Orijinalden alıntı: Seyyah
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -kutadgu-
bimden 49kuruşa ikitane kutu kola alır küçük veletlere 1tl ye satarım sonra gider bimden çikolata ekmek vs
Alıntıları Göster
ferrari ff taksidini öderim
soda + şekerli cizi (hay layfmiydi cantirmiydi :D) bide gölgelik buldummu ohh
quote:
Piyasada zten bir adam bütün 1 kuruşları toplamış ve hurda değeri 2 kuruş mu neymiş tanesinin ve adam bayağı bir kar etmiş.Böyle bir olay vardı nekadar doğru bilemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cadillaccts
ferrari ff taksidini öderim
Alıntıları Göster
Bim'de Le Cola Light var 1 litresi 50 kr ondan alırsın 2 tane
quote:
Orijinalden alıntı: Rollz'~
Bim'de Le Cola Light var 1 litresi 50 kr ondan alırsın 2 tane