Şimdi Ara

1 Yaşında araçta motor arızası ışığı? ssli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam da sorun neymiş paşam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Klasik Fransız arabası, zorlamaya gelmez hemen çat pat hortum boru patlatır.

Geçmiş olsun, acilen değiştirin ki daha büyük dertler açmasın. Ben olsam çekici ile götürürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumadanpazara

Tamam da sorun neymiş paşam ?
    oksitlenme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cumadanpazara C kullanıcısına yanıt
    Filtre tikaninca da yağ devirdaimi aninda duruyor dogrumudur?? Sonra blok kilit

• cumadanpazara C kullanıcısına yanıt

Güncel motorlar da aynı şekilde mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Araç uyarı verdiğinde iş işten geçmiş oluyor.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hala aynı sekilde.

Tek güncelleme trigere geldi, üretim içeriğini değiştirdiklerini belirtiyorlar ama şikayetler aynen devam. Zaten yağ değişiminde çıkan yağda kendini gösteriyor ve hacim artışı devam ediyor.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Neden hocam ? Dünyada en çok marka ve modelde kullanılan motorlardan biri ayrıca bir çok kez yılın motoru ödülü de mevcut. Katkılı benzin ve uyumlu motor yağı ile üzmeyecek bir motor. Şu an gözlemlediğim kadarıyla sanayide bakım yaptıranlar 5-30w koydurup geçiyor. Oysa Total ve Mobil in özel spec yağları dışında yağ kullanılmaması gerekiyor.

Yolda kalan güncel kasa Octavia, Golf, Polo gördüm ama aşağıdaki 1.2 puretech motorlu araçlardan hiç görmedim;

Corsa,Astra,Mokka,Crossland,Grandland

208,2008,308,408,3008,5008

C3,C-elysee, C4,C4X,C5AC

Edit: 2023 kasayı güncel kasa olarak değiştirdim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 3 Eylül 2023; 14:36:41 >
  • khanstern kullanıcısına yanıt

:))

Araçların 2023 olduğu nerede yazıyordu merak ettim. Yeni kasa dersin anlarım da 2023 detayı iyiymiş

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hocam 2023 kasa dedim yani güncel demek oluyor herhalde gidip ruhsatına bakmadım  

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Sadece 1.2 değil PSA almam aldırmam.

Bizim bi arkadaş corsa almıştı, durup dururken çinceye geçiyormuş multimedyası.

Çok komikti ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

Çince öğretiyor ne güzel aşağıdaki 2021 Tiguan'ın multimedyasına ne demeli direk yakardım sanırım  

Jesse Paulsenyoutube
    Loud popping and thumping from speakers with car turned off. I got into the drivers seat and was waiting for two more passengers. All doors were closed with car ignition and stereo off. After about 30 seconds the car audio system starts making loud popping thumping with high pitch beeps and screeches. Two passengers already in the car and myself jumped out and closed the doors. Tried locking and unlocking doors and car panic button. Then tried starting the car. Noise stopped for a few seconds and started again. Lasted about 5-10 mins. Tried turning infotainment system on and off. Turn off infotainment wifi and put mobile phone and iPad into airplane mode.I drove home and parked the car. Locked the doors and went into the house to get tools to disconnect battery. Final stopped on its own after about 1 min. Ears where ringing after this ordeal. Any one else ever have this happen?
    https://www.youtube.com/shorts/7M5Ppq8Xe2A
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.