Arkadaşın şahini vardı. Garaja koydu. Askere gitti. 3 ay sonra dağıtım iznine geldi. Çıktı arabanın üzerine. daha ilk marşta çalıştı. 10 gün gezdi. Usta birliğine gitti. 14 ay arkadaş askerde, araba garajda kaldı. Arkadaş hiç izine gelmemişti. 14 ay sonra geldi. Arabanın üzerine çıktı. Namussuz şahin ilk harekette çalıştı. Ohaaa dedik. Sonra onu sattı. Passat aldı. Espri bile yapmıştım.
Yazık bee. Yolunu 14 ay gözleyip ilk harekette çalışan araba satılır mı hiç. Kolaysa bunu passatla yap demiştim.
aküyü sökmüştür belki
quote:
Orijinalden alıntı: Burak®
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Arkadaşın şahini vardı. Garaja koydu. Askere gitti. 3 ay sonra dağıtım iznine geldi. Çıktı arabanın üzerine. daha ilk marşta çalıştı. 10 gün gezdi. Usta birliğine gitti. 14 ay arkadaş askerde, araba garajda kaldı. Arkadaş hiç izine gelmemişti. 14 ay sonra geldi. Arabanın üzerine çıktı. Namussuz şahin ilk harekette çalıştı. Ohaaa dedik. Sonra onu sattı. Passat aldı. Espri bile yapmıştım.
Yazık bee. Yolunu 14 ay gözleyip ilk harekette çalışan araba satılır mı hiç. Kolaysa bunu passatla yap demiştim.
aküyü sökmüştür belki
Şunu söyliyim. Arabasına o kadar düşkün biri değildi. Yalnız mahallede tüm arkadaşlar şok olduğumuzu söyleyebilirim. Çünkü bir kaç arkadaş gitmiştik. Çalışmayacağını düşündük. İteriz, alt sokaktaki tamirciye götürürüz diye gitmiştik. Araba çalıştı. Hem şaşırdık, hem sevindik.
Tofaşın kuş serisinden korkulur. Geçende de bir haberde motoru kapak açılmadan 1 milyon km yapan şahinden bahsediliyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme