< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1 Yılda Ortadan Çatlamaya Başlayan PETLAS Lastik ! SS Li Güncellendi .. Lastik Sitesi Önerisi ? (2. sayfa)
-
-
hocam genelde bizim eve yakın bir petlas şubesi var lastik havalarını orada bastırıyorum.. bir 7 ay falan oluyor lastiklerin havası tam..
-
Psi değerini sordum. Aşırımı acaba. Normal değil. Yada dümdüz üretim hatası var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
babam da bora aracına benden 4 ay önce yine aynı model petlas lastik taktırı aracına.. aynı ustaya gittik yine lastikler kabak olmuş değiştir dedi.. hadi benim aracımda hatalı üretim var babamın aracında 1.5 yılda lastiklerin kabak olması tesadüf sayılmaz sanırım
-
Bu çatlamamış yarılmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 mevsim lastikler zaten çabuk parçalanıyor.
Petlas olunca ortadan çatlaması şaşırtmadı.
Durumlar çok kötü. Hizlaca değiştir, param yok diyorsan da yürütme aracı hiç sağa sola. Önce kendine sonra millete sıkıntı olmasın.
Çıkan lastiklerde mutlaka incelemeye gitmeli, hakkını ara. Şikayetvara falan başlık aç mutlaka. Böyle bir çatlama saçmalık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumadanpazara -- 22 Ekim 2023; 16:19:5 >
Geçmiş olsun. Ne yazık ki Petlas'ta sık görülen bir hata bu. Lastiği yarı ömrüne gelmeden atmak durumunda kalıyorsunuz. Garanti fln uğraşın diyeceğim ama sıkıntılı bir süreç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 21 Ekim 2023; 23:49:54 >
Türkiye de taksici lastiğide olarak bilinen bridgestone tercih ediyorum. Sert lastiktir ama Türkiye ve İstanbul şartlarında çok iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
peki ne kadar götürür sizce düşük hızda ? çok araca binen biri değilim 1 2 ay idare etsin istiyorum sadece
-
haklısınız hocam araca çok binen biri değilim kullandığım zaman da düşük hız yapıyorum.. 1 2 ay içinde yeni lastik alacağım.. petlas tan uzak durmak lazım
-
teşekkür ederim.. 1 2 ay içinde michelin lastiğini alacağım.. petlastan uzak durmak lazım..
-
Geçen gün çıkma lastiklere bakıyordum. Oradada farkettim 2.el petlaslar boylamasına çatlamıştı. Yazlık lastik. Kauçuk kalitesi düşük
https://www.sahibinden.com/s/p1adXUCE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 22 Ekim 2023; 1:27:45 >
Tamamen muamma sürpriz bile yapabilir. Lastik ve fren işi hiç ihmale gelmez. Ben kullanmaya çekinirim şahsen size de önermem.
anladım.. Michelin Crossclimate 2 lastiğini alacağım bu 1 - 2 ay içinde.. sizce nereden almalıyım ? bayiden mi netten mi önerirsiniz ? daha önce hiç internetten lastik almadım hep bayiden temin ettim lastiklerimi.. fakat internet ve bayi arasında ciddi fiyat farkları olduğunu gördüm.
-
Ben hep internet üzerinden alırım lastiklerimi ve bir problem yaşamadım. Fiyat farkı önemliyse siz de internet üzerinden alabilirsiniz.
Continental asla tavsiye etmem. Cpc5 serisi yolda durup dururken parçalanabiliyordu. Arayın interneti, yabancı ülkelerde davalık olanlar bile var. Benim de başıma gelmişti. Her markayı alın ama continental asla.
Hakem heyetine başvur
bedava verseler petlas kullanmam.
-
hakkınızı arayın. ben kırşehir deyim. petlasın fabrikasının olduğu yerde. biz hemşeriyiz diye azıcık indirimleri dahi olsa kimse gidipde petlas almıyor. bu senin yaşadığın vakalarla dolu piyasa. hele sen ciftcilere sattıkları tekerlekleri gör. 1 yılda traktör ün arka dişli tekerleğinde diş kalmamış erimiş. ciftci petlasın öününde eylem yaptı. 1 kişi cıkıpda tamam kardeşim haklısın demedi petlas dan. polis cağırdılar. adamlar cok pişkin bide.
petlas dan uzak durun. gidin en kaliteli lastiği alın içinde çolugunuzu cocugunuzu taşıyorsunuz. 1 yılda bi lastik böyle olmaz. 10 yılda bile olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X