Şimdi Ara

1 yıldan sonra 70 questim geldi Bakın nasıl yollamışlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen xigenondamisinnn??eger xigenondaysan o clandan hemen cik lideri IBaLTaZaRI DIR CUNKU O BALTAZAR PELERIN ANAHTARIMIZI CALDI o clan tam bir hirsizlikla kurulmussssturrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirage Dagger -- 14 Ağustos 2007; 14:45:16 >

• madem ko nun kusurlarını tartışıyoruz bi tane de benden.gm ler bendeki yarı orc yarı human (aslen human)çarı düzelt mek için ırkımı değiştirmişlerdi.ama sorun şu ki beni orc yapıp human eslantta unuttular.beramusda adım çıktı

1 yıldan sonra 70 questim geldi Bakın nasıl yollamışlar

https://store.donanimhaber.com/d9/e0/9c/d9e09cab460c6913616ef201ca3a7746.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

202 defans veriyo kalkan, +7 completelerlede 450 defansın olsa, 300 de ac toplam

952 defans oluyo çOk manyak Tank olursun

dual imir- glass ve bronze earinglerin defanslarını unuttun
  • hey allam bakalım daha neler gorcez yakında raptor felanda alırsın eline tammdır
  • +8 bas +8 bas
  • yalnız lwl yazmıyo nerden inanalım 70 lwl olduguna:D
  • çöpe atcağına bas bence en azından zevk alırsın
  • k2 dende anca bu beklenirdi zaten
  • hoş durmuş şahsen eline smite hammer alsan daha estetik dururdu şahsen çok beğendim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordnycaf

yalnız lwl yazmıyo nerden inanalım 70 lwl olduguna:D

Char areste ve hatırladığım kdr 80lwldi tabi ntlerde yatıp kac oldu bilemem
  • iron nex + ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PriestPower

Küçük bir hata olmuş hemen k2 yok şöyle yok böyle...! Kusura bakmayın ama sizi gibi userlara az bile !

Tuh!
    Senin gibi DH kullanıcılarının da mesajları 1 sene gecikmeyle mesela nasıl olur?
  • metalmes lutfen karekter resimlerı bölumne karekterının itemlerını falan koy cok merak edıorum vallaha
  • Battle magenin ne demek oldugunu açıklamış arkadaş...
  • ne güzel battle mage ol sende bide tooth+8 buldun mu off..
  • edit ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-087264E79 -- 15 Ağustos 2007; 16:24:57 >
  • Gule Gule kullan kardeş..Yapcak bişi yok İstersen tekrar atı ticket değiştirsinler ne istiyon flame raptor mu??
    YANLIŞ ANLAMA ŞAKA YAPTIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@NC1FUL -- 15 Ağustos 2007; 16:28:04 >
  • Çok şekşi omuşun ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.