Şimdi Ara

1 yıldan sonra 70 questim geldi Bakın nasıl yollamışlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Warrior gibi mage deniyor bunlara işte .
  • ORda bi cs görünüyor ama Hadi hayırlısı

işte tankmage bu. Remix olmuş senin mage biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViraVira -- 14 Ağustos 2007; 12:44:11 >
  • Süper miş walaha
  • bunun yanına bide 70 totosundan yollasalar süper olur tank mage olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertftceza

Nie mesejımı silinior

Devam et forumun düzenini bozmaya
  • sat cs yi bu daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan.k

quote:

Orjinalden alıntı: PriestPower

Küçük bir hata olmuş hemen k2 yok şöyle yok böyle...! Kusura bakmayın ama sizi gibi userlara az bile !

senin kucuk olarak adlandırdıgın bu hata beni bugcu. hackci vs vs hatta ban sebebim bile olabilir. bizim gibi userlaaarmı lol....

Ya böyle bug mu yapılabilir?Hangi bugcu,hacker böyle birşey yapabilir; o da bir merak konusu tabii herhangi bir yönetici müdahale etmeden.
    Ve de seni banlamaları için bunun nasıl yapıldığını da bilmeleri gerekir eğer senin yaptığın bir bug olduğunu düşünüyorsa k2.
    @mert
    Paronayaklaşıyorum galiba afedersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuoreSacro -- 14 Ağustos 2007; 13:24:54 >

• Bu Bi i$arettt :P Warior ac Yan Char Olarak :P
  • quote:

quote:

quote:

Küçük bir hata olmuş hemen k2 yok şöyle yok böyle...! Kusura bakmayın ama sizi gibi userlara az bile !

senin kucuk olarak adlandırdıgın bu hata beni bugcu. hackci vs vs hatta ban sebebim bile olabilir. bizim gibi userlaaarmı lol....

Ya böyle bug mu yapılabilir?Hangi bugcu,hacker böyle birşey yapabilir; o da bir merak konusu tabii herhangi bir yönetici müdahale etmeden.
    Ve de seni banlamaları için bunun nasıl yapıldığını da bilmeleri gerekir eğer senin yaptığın bir bug olduğunu düşünüyorsa k2.
    @mert
    Senin atağını da anlayamadım?Karıştın araya

Birazmanyaq die bir isim yüzünden adam banlayan ko magenin elinde warrior 70 questi kalkanını görüncede banlar bence. çünkü gmler arasında iletişim yok. ha nolur. bugün banlanır 1 hafta sonra tekrar açılır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Nie mesejımı silinior

gogogo 80

• ulan k2 sen bni güldürdün allah da seni güldürsün
    böle japon japon gülün işte
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Nie mesejımı silinior

gogogo 80

Ben 80 e yaklaştım merak etme sen asıl problem senin bir rütbe atlayabilmek uğruna değişik değişik mesajlar yazman. Hatırlatırım bu türdeki her davranışlar uyarı sebebi .

• ya nie ıtemı cope atıyon sacmalama.ksc al boyle boyle bug oldu de staff werebılır mısnız bunun yerıne de tmmdır.k2 berbat bı kurum ama bu kadarda rezil degıl merak etme sorunu duzeltırler
  • quote:

@Me®t

Senin atağını da anlayamadım?Karıştın araya

Ne diyorsun diye sordum demek istediğin şeyi anlamadım .

Araya karışma gibi bir durumda söz konusu değil . Eğer özel bir konuşmanız olsaydı pm den falan hallederdiniz . Burası yoruma açık bir forum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 14 Ağustos 2007; 13:15:57 >
  • ya acıkcası 1 item ugruna 3 senelik emegimin cope gitmesi yerine itemı cope atmayı tercıh ederım. tabıki tıckete cvp gelmeden cope atmam söz konusu diil. off dıger elımede holy animor aldım walkry girince adamlar pm atıor """ aha metalmes nasıl priest oldun sen öyle char degısımı oluormu ?""" :)))
  • quote:

ya acıkcası 1 item ugruna 3 senelik emegimin cope gitmesi yerine itemı cope atmayı tercıh ederım. tabıki tıckete cvp gelmeden cope atmam söz konusu diil. off dıger elımede holy animor aldım walkry girince adamlar pm atıor """ aha metalmes nasıl priest oldun sen öyle char degısımı oluormu ?""" :)))

Yerlerdeyim yav :)
  • Çok karızma olmus yanına 1 de toto olsa pff ne tank olr Nt ye hem tank hem mage olan ılk ınsan olarak tarıhe gecersın
  • tbl? olabilir mi nede olsa her itemi istediğimiz item şekline sokabiliyor... ama gercekse cok süper olmuş
  • Süper ya.
  • Garip Daha Neler Görücez Yahu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.