Şimdi Ara

1 yildir sigara iciyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 yildir sigara kullaniyorum ve gecen gun kalp doktoru kalp damarlarimda buzusme oldugunu soyledi gecici ritim bozukluguna sebep olmus gunde 2.5 L kola tuketiyorum sigarayi baya azalttim 3 haftadir almiyorum fakat gunde 1-2 tane icsem zarari olur mu keyif amacli her gun icmek zorundada degilim :D simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatınla oyun zevki gibi oynama içtiğin kola da çok fazla kolayı azalt en fazla 1 L'ye sıgara da içme kalp bu sorun çıkarsa toparlamaya uğraşma

• 1 yıllık sigaradsb bir şey olacağını zannetmiyorum. Senin sıkıntın bence kola. Günde 2.5 litre kola nasıl içilir?

• Aynı sistemi bende uyguluyordum günde 1 lt kola ve 1 paket sigara sonunda bağırsaklarım tıkandı ve 2 şise serum yedim sigara içerken mümkün olduğunca mideyi karıştırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojman38

Arkadaslar 1 yildir sigara kullaniyorum ve gecen gun kalp doktoru kalp damarlarimda buzusme oldugunu soyledi gecici ritim bozukluguna sebep olmus gunde 2.5 L kola tuketiyorum sigarayi baya azalttim 3 haftadir almiyorum fakat gunde 1-2 tane icsem zarari olur mu keyif amacli her gun icmek zorundada degilim :D simdiden tesekkurler

İçme şu b*ku
  • oha iyi ki girmişim konuya ben günde 2 lt kola 1 paket içiyorum :S baba tarafından kanser geni de var
  • kesinlikle bırakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler bu hastalıklardan sonra zaten asitli içecek içemiyorum midede gastrit oluşmuş birebir yasak :( ben sadece arada sırada arkadaş ortamında içilen zevk sigarasının zararı olur mu onu öğrenmek istiyorum
  • Kolayı azaltman gerekli yediklerine dikkat etmen lazım mümkünse kolayı bırak bırakamıyorsan azalt ve light iç en azından kalorisi şekeri yok.Sigarayı hiç içmemek en iyisi ama 1-2 tane günde bişe olmaz kendini tutabiliyorsan.
  • Ben günde 2.5 litre su içmiyorum lan 2.5 litre kola da neyin nesi
  • sigara konusunda sanırım kendimi tutabiliyorum 3 hafta içmeden durabildiysem kendimi tutabiliyorum demektir heralde :) Ayrıca ciddi anlamda günde 2.5 Litre kola içiyordum ve yanına bazen 1 bazen 2 paket büyük cipslerden yiyiyordum bu yüzden b12 eksikligi anemisi midede gastrit ve kalpte hastalıklar oluştu içenleriniz veya benim gibi yapanlarınız varsa benim halimden bahsetmeniz yeterlidir .
  • 2.5 litre kola ne?

En fazla 330 ml -500 ml iç o bile fazla.

Birde yanına cips yiyorsun 2 paket.

Hepsini kesmen lazım kaç kilosun 90-100 daha mı fazla?

330 ml iç çok fazla istiyorsa canın her gün.

Cipste hafta da 2-3 paket ye onu da böle böle ye.Ya her gün ufak bir paket ye
  • kilom tam bir şaka benim :D 17 yaşındayım ve 56 55 kiloyum
  • Kola yerine meyveli sofaya yönel bendede soydaşında gidipte 2,5 litre içme günde enaz2,5 litre içeceğin su olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla su pek içmiyorum günde 1 1.5 litre su tüketiyorumdur belki daha da az fakat asitli içecekler den kaçınıyorum limonatada dahil ice tea içiyorum onun yerine fakat vücudum büyük darbe almış kalp ilacımı geciktirdiğim anda sorunlar ağrılar yaşamaya başlıyorum
  • sigarayı 3 haftadır kullanmıyorum zaten ben sadece arada içilen keyif sigaralarının zararını sormak istemiştim bırakmada sıkıntım yok allaha şükür :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.