Bildirim
bir kutu ritalini ve 54 mg'lik concerta'yi tuvalete doktum(ssli)
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende suyla tepkimeye girip değişik bir görüntü oluşacak diye girdim konuya... -
Sosis sandım sövecektim la -
Geçmiş olsun kardeş tam olarak.ne için kullaniyordun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olm ya ritalini bana verseydin, manyak ders calistiriyor diyorlar dogru mu? Yan etkilerini goze aliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Gktupc
Sagolun. Dikkat eksikligi icin kullaniyordum
quote:
Orijinalden alıntı: jeogenc
quote:
İlaçsız ne yapmayı dusunuyorsunuz? Zorlanarak da olsa dikkatinizi bir şeye tamamen verebiliyor musunuz? Bi de dikkat eksikliği için bi oije test falan var mi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jeogenc
quote:
İlaçsız ne yapmayı dusunuyorsunuz? Zorlanarak da olsa dikkatinizi bir şeye tamamen verebiliyor musunuz? Bi de dikkat eksikliği için bi oije test falan var mi
Zaten su ana kadar ders calistridigi icin dayaniyordum ama artik odaklanamamaya basladim ilaci almaya ragmen. İlacsiz da hallederim birsey olmaz
geçmiş olsun ama 2si de aynı ilaç değil mi doktor ikisini birden niye yazdığını söyledi mi -
LAN ?????!!!!??? NASİL KİYDİN :(((( SATSAYDİN BARİ. Umarim bir daha kullanmak zorunda kalmazsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kromatit
geçmiş olsun ama 2si de aynı ilaç değil mi doktor ikisini birden niye yazdığını söyledi mi
Artik etki suresi cok kisaldigi icin ikisini beraber kullanmaya basladim. 108 mg concerta aliyorsun ve 4yada 5 saat icinde etkisi geciyor moralin bozuluyor huzursuz oluyorsun uyumak istiyorsun ama uyutmuyor saatlerce birsey yemedigin icin agzin camur gibi oluyor birde copluk gibi kokuyor ustelik acliktan. Dayanilacak gibi degildi cidden
la olm bu ilaçlar pat diye bırakılmaz şimdi feci yan etkilerini görecen -
Ritalin hayatımı kurtarmıştı
Lan ben o 1 kutu ritalin almak için binbir takla atıyorum kırmızı reçetesiz vermiyorlar adam tuvalete dökmüş
quote:
Orijinalden alıntı: sipidik
Ritalin hayatımı kurtarmıştı
Benimde kurtarmisti zamaninda ama cok fena tolerans gosterdi vucudum. Doz yetmiyordu artik mecbur kaldim. Yan etkileride cidden cekilecek gibi degildi sizofren olacaktim artik
quote:
Orijinalden alıntı: gokhyildiz
Lan ben o 1 kutu ritalin almak için binbir takla atıyorum kırmızı reçetesiz vermiyorlar adam tuvalete dökmüş
aynen almaya çalıştım. yok ders çalışamıyorum uçan sineğe toza ilgim kayıyor diyorum. yok vermiyor doktor. gitti antidepresan yazdı -
arkadaş 120 TL gibi mir miktarı çöpe attı -
O ilaç ne işe yarıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: norvejli
LAN ?????!!!!??? NASİL KİYDİN :(((( SATSAYDİN BARİ. Umarim bir daha kullanmak zorunda kalmazsin :)
Eyvallah dostum :)
quote:
Orijinalden alıntı: MistikBaklava
quote:
Orijinalden alıntı: gokhyildiz
aynen almaya çalıştım. yok ders çalışamıyorum uçan sineğe toza ilgim kayıyor diyorum. yok vermiyor doktor. gitti antidepresan yazdı
Ozele git direk yaziyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- asker kaçağı yurtdışına çıkar mı
- kusmuk kokusu nasıl gider
- sıcak hikaye
- parmak sararması
- erkekler ağlar mı
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X