Şimdi Ara

bir kutu ritalini ve 54 mg'lik concerta'yi tuvalete doktum(ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandir kullaniyordum ama artik hem etki etmemesi hemde yuksek dozlar nedeniyle birakma karari aldim bugun. Sonradan pisman olmamak icinde tuvalete doktum hepsini. 108 mg concerta ustune 3 4 tane ritalin almama ragmen etkisini gorememeye basladim. Bu yuzden de beynimde ne dopamin nede serotonin kaldi iyice depresyona soktu beni. Allah kullananlara sabir versin cidden
     bir kutu ritalini ve 54 mg'lik concerta'yi tuvalete doktum(ssli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende suyla tepkimeye girip değişik bir görüntü oluşacak diye girdim konuya...
  • Sosis sandım sövecektim la
  • Geçmiş olsun kardeş tam olarak.ne için kullaniyordun

• Olm ya ritalini bana verseydin, manyak ders calistiriyor diyorlar dogru mu? Yan etkilerini goze aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Geçmiş olsun kardeş tam olarak.ne için kullaniyordun

Sagolun. Dikkat eksikligi icin kullaniyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

İlaçsız ne yapmayı dusunuyorsunuz? Zorlanarak da olsa dikkatinizi bir şeye tamamen verebiliyor musunuz? Bi de dikkat eksikliği için bi oije test falan var mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeogenc

quote:

İlaçsız ne yapmayı dusunuyorsunuz? Zorlanarak da olsa dikkatinizi bir şeye tamamen verebiliyor musunuz? Bi de dikkat eksikliği için bi oije test falan var mi

Zaten su ana kadar ders calistridigi icin dayaniyordum ama artik odaklanamamaya basladim ilaci almaya ragmen. İlacsiz da hallederim birsey olmaz

• geçmiş olsun ama 2si de aynı ilaç değil mi doktor ikisini birden niye yazdığını söyledi mi
  • LAN ?????!!!!??? NASİL KİYDİN :(((( SATSAYDİN BARİ. Umarim bir daha kullanmak zorunda kalmazsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

geçmiş olsun ama 2si de aynı ilaç değil mi doktor ikisini birden niye yazdığını söyledi mi

Artik etki suresi cok kisaldigi icin ikisini beraber kullanmaya basladim. 108 mg concerta aliyorsun ve 4yada 5 saat icinde etkisi geciyor moralin bozuluyor huzursuz oluyorsun uyumak istiyorsun ama uyutmuyor saatlerce birsey yemedigin icin agzin camur gibi oluyor birde copluk gibi kokuyor ustelik acliktan. Dayanilacak gibi degildi cidden

• la olm bu ilaçlar pat diye bırakılmaz şimdi feci yan etkilerini görecen
  • Ritalin hayatımı kurtarmıştı

• Lan ben o 1 kutu ritalin almak için binbir takla atıyorum kırmızı reçetesiz vermiyorlar adam tuvalete dökmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

Ritalin hayatımı kurtarmıştı

Benimde kurtarmisti zamaninda ama cok fena tolerans gosterdi vucudum. Doz yetmiyordu artik mecbur kaldim. Yan etkileride cidden cekilecek gibi degildi sizofren olacaktim artik

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

Lan ben o 1 kutu ritalin almak için binbir takla atıyorum kırmızı reçetesiz vermiyorlar adam tuvalete dökmüş

aynen almaya çalıştım. yok ders çalışamıyorum uçan sineğe toza ilgim kayıyor diyorum. yok vermiyor doktor. gitti antidepresan yazdı
  • arkadaş 120 TL gibi mir miktarı çöpe attı
  • O ilaç ne işe yarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

LAN ?????!!!!??? NASİL KİYDİN :(((( SATSAYDİN BARİ. Umarim bir daha kullanmak zorunda kalmazsin :)

Eyvallah dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

Lan ben o 1 kutu ritalin almak için binbir takla atıyorum kırmızı reçetesiz vermiyorlar adam tuvalete dökmüş

aynen almaya çalıştım. yok ders çalışamıyorum uçan sineğe toza ilgim kayıyor diyorum. yok vermiyor doktor. gitti antidepresan yazdı

Ozele git direk yaziyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.