Şimdi Ara

bir kutu ritalini ve 54 mg'lik concerta'yi tuvalete doktum(ssli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lan ben de ders çalışamıyorum bütün derslerden kalıyorum ünide sınıfta kaldım yardım edin hukuk okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

Lan ben o 1 kutu ritalin almak için binbir takla atıyorum kırmızı reçetesiz vermiyorlar adam tuvalete dökmüş

aynen almaya çalıştım. yok ders çalışamıyorum uçan sineğe toza ilgim kayıyor diyorum. yok vermiyor doktor. gitti antidepresan yazdı

Ozele git direk yaziyorlar

kutusu 10tl olan ritalini almak için özele muayene başına 200tl hmm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

quote:

Lan ben o 1 kutu ritalin almak için binbir takla atıyorum kırmızı reçetesiz vermiyorlar adam tuvalete dökmüş

aynen almaya çalıştım. yok ders çalışamıyorum uçan sineğe toza ilgim kayıyor diyorum. yok vermiyor doktor. gitti antidepresan yazdı

Ozele git direk yaziyorlar

kutusu 10tl olan ritalini almak için özele muayene başına 200tl hmm

İste boyle birsey kirmizi recete

• Özel sağlık merkezleri var az arastir... Ya da askeri hastaneye git oralarda hasta az oluyor psikiyatri can sıkıntısına yazıyor

• kim eksiledi beni çıksın ortaya

• Concerta 27 kullanıyorum adamlar eczanede tutmuyor reçeteni alıyor kendi ecza deposundan getiriyor

• dikkat dağınıklı için doğal ürünlere bakmayı deniyebilirsiniz hocam sağlıklı beslenmeye dikkat edin
  • Bende istiyorum ya ama yaş 16 (lise 3) annemden babamdan gizli nasıl alabilirim ?

• Ritalin de concerta da kullandım. 54'lüğü sıkı gelmişti her gün okuldan yemek yemeden bi de sinirle dönüyodum. Ama kıyılır mı ya. :(

• hocam uslubumun kusuruna bakma fakat müptezel olmuşsun yahu, bırakman iyi olmuş. birkaç sene sonra başlamaman dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

hocam uslubumun kusuruna bakma fakat müptezel olmuşsun yahu, bırakman iyi olmuş. birkaç sene sonra başlamaman dileğiyle...

Haklisin hocam muptezel olmustum gercekten. İnsallah gerek kalmaz bir daha kullanmaya

• Dostum ilaclar oyle aniden birakilmaz. Cok kotu gericekilme sendromu olur. En kisa zamanda.bir doktora git.ve birammak istesigibi soyle

• bu ilaçlar bu muameleyi sonuna kadar hak ediyor.hem dopamin reseptörlerini 1 ayda aşırı derecede azaltıyor.hayatı algılayamaz hale getiriyor.hemde ağır yan etkileriyle beynin kimyasını bozuyor.bunlardan şifa beklemeyin büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.aşırı uyarıcı maddeden tedavi çıkmaz.
    internette bu ilaçları övenlere aldanmayın.hiçbir mucizesi yok amfetamin türevi aşırı uyarıcı madde devlet kırmızı reçete ile veriyor.faydadan çok zararı var.çoğu doktor yazmıyor zaten.yazanlarda ne yaptığının farkında değil.aşırı yan etkilerini adam yazmış zaten bulaşmayın derim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafan mı güzel bilader ? okadar yüksek doz alınır mı ? ben 36 lıga geçince geceleri uyuyamamaya başladım nasıl 108 alıyon sen pes valla .bırakmakla iyi etmişsin.
  • quote:

reçeteyi alamayacak kadar sağlıklıysan da almak için didiniyorsan hala o ilacı alsanda sana fayda etmez merak etme sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

reçeteyi alamayacak kadar sağlıklıysan da almak için didiniyorsan hala o ilacı alsanda sana fayda etmez merak etme sen

hocam sen ne diyon?
    nasıl ders çalıştığımı bilmeden atıp tutuyon..
    yav he he diyorum dostum

• yasal uyuşturucu bunlar içmeyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

hocam sen ne diyon?
    nasıl ders çalıştığımı bilmeden atıp tutuyon..
    yav he he diyorum dostum

ekşiden ilaç yorumlarını okuyup ,ritalin delisi olan lise çağı genci , at bacağı kadar prospektüsü var , aspirine benzemez o ilaçlar . tembelliğinizi hastalığa vurmaya çalışmayın boşuna. ihtiyacın olsa doktor niye vermesin garezi mi var sana ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

O ilaç ne işe yarıyo

Eger incinde ders calismak varsa kendini zorlayip calisamiyorsan al bi tane concerta deli gibi sabaha kadar araliksiz istersen ders calisirsin. Mesela.

• Ankara içi concerta yardımcı olabilecek var mı önceden kullanan dmden anlaşabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.