Şimdi Ara

1 yildir tanidigim kizin evine gitmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birlikte film falan izlemek istiyorum soylesem nasil tepki verir herkes oohaa falan diyor nasil bunu sormak icin yaklasayim kiza aramizda normal bir samimiyet var onun yasi 21 benim 24

• Napıyosun akşam?

- Hiiç

Tamam akşam geliyorum bir iki bişey yer içer film falan izleriz. X filmini izlemiş miydin?

Bu kadar yeğenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

Napıyosun akşam?

- Hiiç

Tamam akşam geliyorum bir iki bişey yer içer film falan izleriz. X filmini izlemiş miydin?

Bu kadar yeğenim
    sapık olarak algılamaz mı ya da onunla daha da yakınlaşıp onun söylemesini mi bekleyim?
  • Yaz gitsin birşey olmaz.
    Cesaretli ol.
  • Genelde bu tur seylerde kiz organ mafyasi uyesi oluyor ve giden sahis aniden spreyle bayiltilip kendini kuvette buluyor ama sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidci01

Bu mesaj silindi.
    Red yemek sorun zaten o iliskiyi kurmak zor bir daha tekrar tekrar
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Tavisye, çok detaya girme ve çok detayli düşünme, boşuna başina ağrir. Bu işler çok komplike değil ama bakiyorum bizim erkekler kendi elleri ile komplike hale getirirler. Ayrica neden sapiklik olarak görsün ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızla arandaki samimiyete bağlı. Eğer o samimiyet oluştuysa rahat söyleyebilirsin. Yok oluşmadıysa hayır ne münasebet tarzı bir cevap alırsan peki de ve arayı soğut. Kız kendini suçluluk psikolojisi ile baş başa bulacaktır. Ama red yiyip üzerine gidersen kızla muhabbetini de bozarsın.

Genel olarak muhabbet bozulacak diye korkuyorsan korkmaya devam et. Zira hayatında bu fırsatları hep kaçıran adam olacaksın benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu6

Kızla arandaki samimiyete bağlı. Eğer o samimiyet oluştuysa rahat söyleyebilirsin. Yok oluşmadıysa hayır ne münasebet tarzı bir cevap alırsan peki de ve arayı soğut. Kız kendini suçluluk psikolojisi ile baş başa bulacaktır. Ama red yiyip üzerine gidersen kızla muhabbetini de bozarsın.

Genel olarak muhabbet bozulacak diye korkuyorsan korkmaya devam et. Zira hayatında bu fırsatları hep kaçıran adam olacaksın benden söylemesi.
    Bu yorum efsane yaşam koçu olmayı düşünebilirsin... Bu adamın dediklerini yap. Pm den özel görüşün taktik iste. Kızla samimiyetin ileri seviyeyse açıkça "seninle film izlemek istiyorum. Senin için de uygun mu?" Yaz. Kararlı erkekleri seviyorlar. Çekingen ne istediğini bilmeyen erkekler den uzak dururlar.

• Sen davet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiSTARK

Sen davet et
    Ben aparttayim ama memleketteki kendi evime olabilir mi?
  • Bende Dün Yolda Gördüğüm Kızın Evine Gitmek İstiyorum
    Ne alaka apartman ?
    Komşu lafları için diyorsan kuzenim dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiSTARK

Ne alaka apartman ?
    Komşu lafları için diyorsan kuzenim dersin
    Apart apart erkek ogrenci aparti
    Tm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.