Şimdi Ara

ERASMUSTA YASADİGİM AKİL ALMAZ OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x ülkesinde Erasmus yapmaktayım. ve okulda tüm dersler dönem başladığı gibi başlamıyor. kimisi yarısında başlıyor. benim de 4 dersim bu şekildeydi. bir dersi başka fakülteden aldığım için onun başlama tarihini kontrol etmeyi unutmuşum tümden, dersi aldığımı bile unutmuşum yani. geçen fark ettim ki ders 4 Ekim'de başlayıp 26 Ekim'de bitmiş haftada 10 saat ders olacak şekilde. hiçbir derse girmedim, bir tane quiz yapılmış ve final sınavinin öncesi günü öğrendim bunlari. hocaya mail attım hocam böyle böyle unuttum dersi tümden diye ertesi gün de final sınavına girdim. final sınavını da zamanında yükleyemedim internet kesintisinden dolayı ve hocaya 2. mail attım taştaş gecermis gibi...

hoca ertesi gün mail attı, gördüğüm kadarıyla final sinavin da kötü geçmiş istersen sana 1 ay süre vereyim ve quiz+final sınavinin yerine geçecek başka bir sınav yapayım diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hoca 1 ay süre vereyim demiş kardeş, sen üniversite okumadın herhalde.

Böyle bir olayı bizim üniversitedeki hocalara anlat bakalım, kendileri bile şaşırır.

Nasıl olur da 2 kuruşluk boktan egosundan taviz verip öğrenciye böyle bir şey yapabilir? Alla hümme salli ala, kıyamet yakındır. Namaza durur.

• Hoca iyimiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akıl almaz bir olay aklım almadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olay 2. Partta sanırım

• Serin hikaye

• türkiyede olsa bu hikaye hocanın mailini görmemesiyle ve derste kalmanla biterdi

• dershanede böyle müsamaha yok be şanslısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akıl almaz olayı bekliyoruz hocam heyecanla ne zaman edit gelir?

• Güzel olay bizim ülkemizde yaşanması biraz mucize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ERASMUSTA YASADİGİM AKİL ALMAZ OLAY
  • Itsclobberintime I kullanıcısına yanıt

böyle bir olayı bırak üniversite, ilkokulda yaşasan trde telafi sınavı yapmazlar beERASMUSTA YASADİGİM AKİL ALMAZ OLAY 

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    X ülkesi için hangi dil gerekiyor acaba ve bu dili öğrenme adına neler yaptınız ve ne kadar sürdü bilgilendirebilir misiniz

• Uganda'ya iş için gitmiştim. Svahili dilini konuşuyorlardı. Başlarda zorlandım ama. Bazı kelimeler Türkçe ile çok benzer.Bu dili öğrenebilmek için Berberi misali Karamojonj Kabilesinin yanında kaldım bir müddet. Bana temel kelimeleri öğrettiler. At, Avrat, Silah vb. Sonra Recep ile tanıştım kendisi kabilinenin lideriydi olmuştu. Kendisine -İsmin Türkçe bir isim, Türklerle bağlantın var mı? dedim. O da bana (Svahilice konuştu ama ben Türkçeye çevirerek anlatıyorum.) - Evet var dedi. Kendisi Konya'ya kurufasulye festivaline giderken yanlışlıkla Uganda uçağına binmiş. Safari gezisi yaparken kaybolmuş Karamojong kabilesi onu susuzluktan ölmek üzereyken bulmuş. 20 yıldır burada yaşıyormuş. Türkçe'yi unutmuş artık asimile olmuş. Seni Türkiye'ye götürebilirim dediğimde HAYIR HAYIR dedi. Adam korkudan Türkçeyi hatırlamıştı. bozuk bir Türkçe ile dedi ki - Orada çok vergi.Yok burda vergi. Ekmek gölden su elden. Ona hak verdim ve bende Uganda da kalmaya karar verdim. Neyse çok uzun sürdü bisikletten enerji üreten adam yoruldu. Telefonun şarjı bitiyo. Kalın salametle

• korkmazharun K kullanıcısına yanıt

hocam ben ingilizce alıyorum dersleri. ekstra bir dil öğrenmedim yani

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam bizim okulun anlaştığı üniversiteler genelde almanca istiyor :/

• Itsclobberintime I kullanıcısına yanıt

hoca 1 ay süre vereyim demiş kardeş, sen üniversite okumadın herhalde.

Böyle bir olayı bizim üniversitedeki hocalara anlat bakalım, kendileri bile şaşırır.

Nasıl olur da 2 kuruşluk boktan egosundan taviz verip öğrenciye böyle bir şey yapabilir? Alla hümme salli ala, kıyamet yakındır. Namaza durur.

• Yalan hikaye recep kenyaya gitmişti

• adam daha kendi dilini yazmayı beceremiyor, sizi mezun eden kurumları seveyim.

• hadi yandan yandan kardeş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.