Ben bunları hep söyledim(Gemi ve Deniz Tek. müh.)
İtü Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği 54k dan 29 k ya çekerek itü deki en yüksek sıçramayı yapan bölüm oldu halbuki 2 sene önce 73k dan alıyordu. Ben bunları hep yazdım geleceğin bölümü dedim 2 senedir dilimde tüy bitti açın geçmişimi konulara bakın. Seçenlere başarılar diliyorum hayatının en doğru kararını verdiler. Seçmeyenlerede staj bulmada başarılar çünkü onu bile zor bulacaklar hahahahhaha
İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi
Bu fakültenin bünyasınde bulundurduğu 2 bölümde kontenjanları bir hatli azaldı. 2022 senesinde ben girdiğimde 70 kişi alıyordu şuan 40 kişi alıyor. Gemi inşaatı ve Gemi makineleri Mühendisliği 17k içinden almaya başlar. Yükselen yıldız Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği ise 35k dan alır.(Ben 70k dan girmiştim bu bölüme). Beyler aklınızı kullanın ipin ucu kaçmadan bu bölümleri kaçırmayın. Özellikle Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliğini hala bu sıralamalarda iken.
İtü Gemi ve Deniz Teknolojisi Okuyorum
Sorusu olan sorabilir
Phantoniso ile buluşma talep ediyorum
18.00' da med çimlerde ucube gibi giyinen birisi varsa o benimdir.
Adam canıyla dişiyle savunuyor yav. Her mesajında bir maaş bir hesap kitap bir ss var. Takdire şayan vallahi.
100 yıllık ankara tıpçıyım ama artık Mesut Özil zamanı o daha sakin relax
Forumun Yeni troll adayı oldum mu sizce
?
Ceng Maaş Bordrosu Atıyorum
Ankara Tıplı Paralel Evrende
Bence ileriye gidecek yeni yapılan indirimler çok kötü
***Son sınıf öğrencilerin cep harçlığı 5500tlden 1000tlye azalacak(sene sonu 8-9 TL yi bulur)
***Taban maaş 18500den-->7500e
***Taban ek ödeme 7500dee-->4000e
***Bu sayede taban ücret 27binden-->11bine
***Ek ödemede tavan ücret 85binden-->25bine
***Emekli hekim maaşı 9binden-->7bine
Azaltıldı
Tuzlada Okuyacağım
Bana şehir hakkında bilgi verebilecek var mı? Öğrenci için konuşursanız sevinirim.
Tuzlada Okumak
Olum İstanbulla alakası yok ben nasıl gençliğimi yaşıcam la. Sabancı tutarsa diye korkuyom. Orada yaşayanlar ya da okuyanlar fikir paylaşabilir mi ?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 363
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.550 (Bu ay: 325)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 273 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar