Sorusu olan sorabilir |
İtü Gemi ve Deniz Teknolojisi Okuyorum
-
-
Mezun olunca nerelerde çalışmayı düşünüyorsunuz
Bölümden memnun musunuz öneriyor musunuz
Ne kadar maaşla iş hayatına başlamayı düşünüyorsunuz -
Bizim bölüm çok geniş bir iş fırsatı sunuyor. Yat dizayn ofisi, tershaneler, offshore yapılarında mühendis, Klaslama kuruluşları( Türk Loydu vb.). Formasyon alırsan gemilerde çarkçı.
Bölümümden çok memnunum. İsteyerek geldiğim bir bölümdü zaten. İş imkanı çok, işsiz kalmak gibi bir durum olamaz bence. Maaşlar iyi, yurdışı olanağı çok fazla çünkü uluslararasi bir bölüm Gemi ile ilgilendiğimizden dolayı.
Duyduğum kadarı ile işe 20-25 k ile başlamayı düşünüyorum. Bu miktar çok hızlı artıyor ama. Kendini geliştirirsen çok dehşet paralar alabilirsin. Yurtdısında çalışırsan dolarla düşün bir de bu parayı. Yaptığın gemiler ya da yatlar milyon dolarlık yapılar olsuğu için maaşın da iyi oluyor haliyle.
Özet olarak bu bölüm en sıralama/performans bölüm diyebilirim.
-
Up -
Yakınlarımdan herkes 6 ay okyanus muhabbeti yapıyor hocam bu ne kadar gerçek ve bu yolu tercih etmesem bile bir noktada iyi işler bulabilir miyim -
Kanka biz okyanusa çıkmıyoruz. Dediğin bölümler Deniz ulaştırma İşletme Müh. (Kaptanlık) ve Gemi makineleri işletme mühendisliği( Çarkçıbaşı) biz yukarda anlattığım işleri yapıyoruz. Gemilerle okyanuslara açılmıyoruz
-
Hocam bölümün derslerini zorluk açısından nasıl yorumlarsınız ve mezun olduğunuzdaki maaş beklentiniz nedir? -
sıralamaları neden duim ve gmim den düşük sizce?
-
Hortlatıyorum ama bu bölümün iş imkanı gemi inşaat kadar var mı? -
Yaaani -
önerebileceğiniz bir bölüm mü?
-
Değerlendirilebilir avusturlayda yeni zellanda gibi ülkeler için cennet bölüm -
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X