İtü Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği 54k dan 29 k ya çekerek itü deki en yüksek sıçramayı yapan bölüm oldu halbuki 2 sene önce 73k dan alıyordu. Ben bunları hep yazdım geleceğin bölümü dedim 2 senedir dilimde tüy bitti açın geçmişimi konulara bakın. Seçenlere başarılar diliyorum hayatının en doğru kararını verdiler. Seçmeyenlerede staj bulmada başarılar çünkü onu bile zor bulacaklar hahahahhaha |
Ben bunları hep söyledim(Gemi ve Deniz Tek. müh.)
-
-
aga sen neden cenk okuyon peki sen de gemi müh. geç
-
80 k dan aliyordu 90 k yapmistim maalesef girememistim su an orada yuksek yapma hedefim var bakalim ne olacak -
Olaya neden öyle bakıyorsun 5 10k nın içindeysen zaten canın ne okumak istiyorsa oku
Orada demek istenen 50 60k yapmıssın illede ceng ceng diyip saçma salak popüleriteye kapılıp ceng yazmak ya da diğer mühendisler vs
Cünkü temel mühendisliklerde itü, odtü, boun vs gibi yerler ile yarışmak oldukça zor
40 50k bandından gemi kısmına yönelirsin zaten rakibin yok, kaldı ki mezun olunca tershanede işin garanti hazır ya da gemiye çıkarsın kaptan, mühendis olarak . Tershanede başlangıç maaşları 60 dolayında. 3 5 sene deneyim kazandıktan sonra +150 kazanmak oldukça mümkün
50k da saçma salak ünide ceng yazıp sürünme diyor işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 25 Ağustos 2024; 15:42:41 > -
Hocam ilk kısmında yazdığınız sıralamalara ne istiyorsan oku olmuyor maalesef 3k falan gerekli. O dediğiniz sıralamalar genelde hacettepe ytü falan demek. -
aga zaten güzel bölüm. yani kendisi neden yazmamış onu anlamadım
-
Aga zaten itü de gemi ve deniz tek. okuyom 2. Sınıfım ankara tıplıya özendiğim için ankara cengli yaptım nickimi
-
İTÜ gemi inşa değeri bilinmeyen fp bölümlerin başında geliyor bence. İçinde büyük bir gölü var gemi simülasyonları vb. uygulamalar orada yapılıyor alanında Türkiye'de tek, imkanları süper. Okulun staj ve iş bulma olanağı İTÜ'deki en iyi bölümlerden biri olabilir. Türkiye her yıl tersane kapasitesini arttıran bir ülke. Geçen bir tane denizaltıcı hocanın söyleşisini dinlemiştim adam yeterki siz gelin ben öğreteceğim minvalinde konuşuyordu. -
güzel bölüm şimdiden tebirk ederim. peki diğer gemi müh. den ne farkı oluyor gemi ve deniz tek. bölümünün ?
-
Hocanın ismi Münir Cansın Özden ondan teknik resim dersi almıştım. Hayatımda bu kadar entellektüel bir insan görmedim ben. Adamın hemen her konuda bilgisi var özellikle denizaltılarında kendisi bir marka zaten
-
Hiçbir farkı yok. Gemi inşaatta bazı makine dersleri var. Eğer ki makine sektöründe bir şeyler yapmak istersen gemi inşaada okumanın faydasını görürsün ama gemi sektöründe aynı kefede tutuluyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X