İTÜDE YÜKSEK LİSANS KABUL ALIR MIYIM
merhabalar, ben uludağda makine mühendisliği yeni mezunum yl yapmak istiyorum
yks sıralamam 90000
ales 83
yökdil 71
üni ort 2.92
sizce itü konstrüksyon (9kontenjan) gemi inşaa(16 kontenjan) bölümlerinde yl kabul alır mıyım
(uludağ çöp okul yapamazsın diyen orman cocukları cevap vermesin kırarım)
itü uçak yüksek lisans
arkadaşlar uludağda makine bitirdim itü uçak üstüne yüksek lisans yapmak istiyorum 20 kişi kontenjan var acaba girebilir miyim var mı fikri olan
ortalama 2.92
ales 88
yökdil 67
Baykar'da Staj yapan var mı?
baykar da staj yapan birine sorularım olacak
1-bir birim kaç kişi alıyor
2-staj yaparken mesaiye kalıyor musunuz
3-stajyer ücreti nedir
cevaplarsanız sevinirim.
İtü/ytü gemi inşaa mühendisliği hk bilgisi olan??
Arkadaslar merhaba su anda koüde makine muh son sinif ogrencisiyim iş bulmayi birakin staj bulmak bile cok zor bende itü veya ytüde gemi insaa ve gemi makinalari muhendisligi yuksek yapmayi dusunuyorum tavsiyesi olan var mi mantikli mi ayrica gemi muhendisliginin piyasasi nasilsir is bulabilir miyiz maaşlar nasıl calisma saatleri calisma ortami vb dizayn muhendisi olmak istiyorum ozellikle yat alaninda calismak istiyorum
Saatlerden (TİSSOT) anlayan bir hocam bakabilir mi?
rica etsem bir sorum olacakta özelden
infinix note 8 ???
beyler infinix note 8 1800 tl ye alınır mı oyun amacım yok kullanan falan varsa yazsın lütfen
rx 5500xt vs gtx 1650s sizce hangisini almalıyım
arkadaşlar 4750tl lik sistemim içerisinde i3 10100f işlemciyle ve 16gb bellekle çalışacak 2 ekran kartı arasında kaldım
https://www.incehesap.com/asus-phoenix-ph-gtx1650s-o4g-gaming-ekran-karti-fiyati-44712//
https://www.incehesap.com/asus-dual-rx5500xt-o4g-evo-gaming-ekran-karti-fiyati-46136//
hazır sistem içerisinde satın almak istediğim 2 ekran kartı arasında fiyat farkı yok videolarda gördüğüm kadarıyla çok farklı sonuçlar olabiliyor fps değerleri arasında birbirlerinin öne geçtiği durumlar mevcut genel olarak sizin önerileriniz nedir
Sahibindendeki bu sistem alınır mı? ACİL!!!
arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı bazı parçalar 2.el miş yine de mantıklı gözüküyor
YEDİTEPEDE YATAY GEÇİŞ
|
Özyeğin Üni İçi Yatay Geçiş
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 190
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.829 (Bu ay: 270)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar