Şimdi Ara

İTÜDE YÜKSEK LİSANS KABUL ALIR MIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, ben uludağda makine mühendisliği yeni mezunum yl yapmak istiyorum

yks sıralamam 90000

ales 83

yökdil 71

üni ort 2.92

sizce itü konstrüksyon (9kontenjan) gemi inşaa(16 kontenjan) bölümlerinde yl kabul alır mıyım

(uludağ çöp okul yapamazsın diyen orman cocukları cevap vermesin kırarım)

• Var mi fikir verecek olan
  • Up upp
  • itü için bir tanıdığım matematik müh yl yapıyordu baraj şartlarını sağlayıp mülakatta etkili olunursa yapılabilir bilim sınavı isteniyor mu bilgim yok ama şartları sağlıyorsan dene

marmara mezunuydu ama üniversiteden çok kişiye bağlı bu durum ve diğer değerlendirme etkenleri
  • Crowne C kullanıcısına yanıt

Sagolasin hocam gemi insaat zaten cok yuksek bir bolum degil bilgisayar falan olsa hic sansim olmazdi ama gemi icin umudum var acikcasi

• kardeşim böyle mal mal takılmaya devam et
  • bu tarz mesaj yazanlara konu detayı kısmında cevap vermiştim

• Hocam bence İTÜ'de YL düşünmeyin. Kendi alanınızda Uludağ'dan veya ona yakın ya da ondan biraz daha iyi üniversitelerde YL yapmaya bakın.
  • denile kullanıcısına yanıt

Neden?

Bu dönem yuksek lisans yapmaktan vazgectim cok iyi bir savunma sanayi firmasinda uzun donem staj yapicam mulakatta nice ituden ytuden ogrenciyi eledim. İş hayatinda isler bu forumdaki gibi yurumuyor buradakilere gore itu ytu mezunu degilsen kafana sıkman lazım

• NoPocoMas44 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de forumdaki İTÜ YTÜ olmazsa olmazcılardan değilim. Sadece demek istediğim, kendi alanınızda ilerleyerek daha iyi bir durumda olabileceğiniz. İTÜ’de YL için size daha uzak bir alana yönelmeniz bence yanlıştı. Şimdi YL başlasaydınız mesela şimdiki stajınızı yapamayabilirdiniz.
    Yeni stajınızda da başarılar dilerim.
  • denile kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim ben de sizin yorumunuza binaen bazi goruslere cevap vermek istedim. Benim yuksek lisans yapmak istememdeki temel motivasyonun teknik bir universitenin ortamini teknoparkini olanaklarini kullanmak benim icin hangi bolumde yaptigim 2.sirada önem olarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.