Bildirim
İTÜDE YÜKSEK LİSANS KABUL ALIR MIYIM
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Var mi fikir verecek olan -
Up upp -
itü için bir tanıdığım matematik müh yl yapıyordu baraj şartlarını sağlayıp mülakatta etkili olunursa yapılabilir bilim sınavı isteniyor mu bilgim yok ama şartları sağlıyorsan dene
marmara mezunuydu ama üniversiteden çok kişiye bağlı bu durum ve diğer değerlendirme etkenleri -
Sagolasin hocam gemi insaat zaten cok yuksek bir bolum degil bilgisayar falan olsa hic sansim olmazdi ama gemi icin umudum var acikcasi
-
kardeşim böyle mal mal takılmaya devam et -
bu tarz mesaj yazanlara konu detayı kısmında cevap vermiştim
-
Hocam bence İTÜ'de YL düşünmeyin. Kendi alanınızda Uludağ'dan veya ona yakın ya da ondan biraz daha iyi üniversitelerde YL yapmaya bakın. -
Neden?
Bu dönem yuksek lisans yapmaktan vazgectim cok iyi bir savunma sanayi firmasinda uzun donem staj yapicam mulakatta nice ituden ytuden ogrenciyi eledim. İş hayatinda isler bu forumdaki gibi yurumuyor buradakilere gore itu ytu mezunu degilsen kafana sıkman lazım
-
Hocam ben de forumdaki İTÜ YTÜ olmazsa olmazcılardan değilim. Sadece demek istediğim, kendi alanınızda ilerleyerek daha iyi bir durumda olabileceğiniz. İTÜ’de YL için size daha uzak bir alana yönelmeniz bence yanlıştı. Şimdi YL başlasaydınız mesela şimdiki stajınızı yapamayabilirdiniz.
Yeni stajınızda da başarılar dilerim. -
Tesekkur ederim ben de sizin yorumunuza binaen bazi goruslere cevap vermek istedim. Benim yuksek lisans yapmak istememdeki temel motivasyonun teknik bir universitenin ortamini teknoparkini olanaklarini kullanmak benim icin hangi bolumde yaptigim 2.sirada önem olarak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X