Şimdi Ara

Üniversite 1. Sınıfta bahar dönemi için yatay geçiş yapabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl kayıt yapıp yerleştim ve bölümü sevmediğimi fark ettim bahar dönemi için başka bir bölüme geçmek istiyorum ama 1. Sınıfta mümkün mü bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Birde nereden ögrenebilirim nereye sorabilirim hiç bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ister hiç gitme ister okulu bitir fark etmez her türlü geçiş yapabilirsin yeter ki öğrenci belgen olması lazım

ders içerikleri öğrenci belgesi transkirpt disiplin ceZası olup olmadığına dair belge ister üniversite. başvuru yapacağın üniversitenin duyuru sayfasında nasıl ve ne ile başvuru yapacağını yazar.

bahar döneminde kontejanın yüzde 10 luk kısmı ayrılır ama bazı üniversiteler bahar döneminde öğrenci almak istemez. güz döneminde her üniversite için zorunludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 26 Eylül 2018; 13:58:8 >
  • Paul Muaddib kullanıcısına yanıt
    Ben farklı bir bölüme merkezi yatay geçiş yapmak istiyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi ? Kendi puanıma denk farklı bir bölüme geçersem baştan mı başlayacağım ? İkinci dönemde 1. Sınıftan başlatırlar mı?

• YalnizAdammm Y kullanıcısına yanıt
    Güz döneminde aldığın derslerin aynısı bahar döneminde geçtiğin bölümde var ise onları vermene gerek yok. Ama geçtiğin bölümün dersleri farklı ise güz dönemi sınavlarını vermen gerekebilir. Ayrıca iyi araştırman lazım. Her okul bahar döneminde öğrenci almıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.