valla hocam şu olayın onda biri bile yasanamaz. ödevlerini 1 dakika sisteme geç yükleyince 0 aldıklarında, final quiz mazereti için burunlarından ne kadar geldiğini görünce, mazeret sınavlarının sorularını görünce anlarlar bu olayın ne kadar garip olduğunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ERASMUSTA YASADİGİM AKİL ALMAZ OLAY (2. sayfa)
-
-
Uganda ve Kenya göte göt hocam. Sordum, sınırdan yürüyerek geçmiş Ugandaya.
-
Hocadan hocaya değişir ama yine de genelde öğrenci değişim programıyla başka ülkelere gidenlere hep bu şekilde esneklik sağlanır çünkü herkes biliyor ki oraya okumak için öğrenci değişiminde bulunmuyorsun eğlenmek için bulunuyorsun
5 sene önce 2 farklı öğrenci değişiminde bulunup güz döneminde Litvanya, bahar döneminde Çine gitmiştim. Litvanyada aldığım derslerden birinde hoca sınav yaptı sınav sonrası yanlışlarımı birlikte kontrol ettik ve sonrasında kaç puan vereyim diye bana sordu. Ben de dedim hocam zaten çok fazla yanlışım yok bi de bu dersin Türkiyedeki karşılığının kredisi daha yüksek önemli bir ders bu. A+ verseniz olur mu diye sormuştum o da normalde B+ vermem gerekiyor ama olur tamam demişti A+ aldım öyle Bir başka ders için hoca 10 soruluk çoktan seçmeli sınav hazırlamış baya kolaydı. Çindeyken Çince dinleme dersi almıştım ama derse ilk gün harici hiç gitmedim bi tek sınav gününde gittim. Sinav gününün bir önceki gününde de arkadaşlarla çok içmiştik hangover kafayla sınava girdim her şey Çince dinleme ve doğru diyalogu seçme üzerine. Ben de en az yarısını sallamıştım ama nasıl olduysa A- mı ne almıştım
Demem o ki tadını çıkar hocalarla anlaştığın sürece notlarını çok düşünme
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
E avrupada bu durum gayet normal. Baktın hocanın verdiği final tarihi sana uymuyor hocaya direk bahanesiz bir mail çekiyorsun o sana özel sınav tarihi veriyor. Buradaki hocalar gibi ego bilmem ne yok bu gavurların kanında
-
Açıkçası bunun yabancı ülkeyle alakası yok. Ben de zamanında okul uzayacak diye bitirme tezimin hiç bir kontrolüne gitmemiştim, sonra kalmayı beklediğim 2 dersten geçince son hafta arkadaşla aceleyle saçma sapan bir projeyi alıp hocaya götürdük ve geçtik. Normalde böyle bir şey mümkün değil. Tamamen hocanın insiyatifine ve vicdanına kalan bir şey.
-
Bulgaristanda orta okula giderken derslerimiz zayıf olunca öğretmen sınıfta kalmasınlar diye dersleri zayıf olanları haftanın belirli günleri akşamları herkes gidince 2 saat bize ders verirdi ben şaşırmadım yani yaşadığınız olaya türkiyede ilgi alaka yok ondan tuaf geliyor size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erasmusda daha farklı davranıyor hocalar
-
-
Ya hocam salla gitsin dert ettigin seye bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
erasmuslulara devlet maas/burs mi veriyor?
-
Tr de olsa,
Ben sana gösteririm dersimi unutmanın ne demek olduğununu diyerek ismini not alır , uzun yıllar o dersle haşır neşir olurdun..
Akademisyenlerin tamamı bilgisi 1 se egosu 10 şeklinde ürerilmiş
-
çine nasıl gidiliyor yaw
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X