Şimdi Ara

1 Yıllık Amazon Bulut Depolama (Limitsiz Depolama) 5 Dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
16
Favori
9.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teufel

iphone ve mac book için kullanım konusunda yardımcı olabilecek var mı ?

https://www.amazon.com/gp/drive/app-download

app store üzerindende clienti indirebilirsin. Piyasadaki sınırsız tek cloud amazon clouddur. Seneye zaten fiyatlar düşer
  • Hesaptan çıkış yapınca alınabiliyor, ve bu şekilde aldım da. Öbür türlü ise 29 şubata kadar deneme hesabı veriyordu.
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    yok hocam mesajın ++dan sonraki kısmını indirim bitti mi diye soran arkadaş için yazmıştım. ikinciye almayı denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

iphone ve mac book için kullanım konusunda yardımcı olabilecek var mı ?

app store da amazon cloud diye aratınca kendi uygulaması çıkıyor.
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C81E767DF -- 30 Kasım 2015; 14:24:55 >
  • cloud mail ru üzerinden 1 tb almıştık ücretsiz, onlar da kampanya yapar belki

edit= şimdi baktım da 1 tblık için, 500 ruble ediyor, yani 20 lira, rus rubles, bu kadar düşük müydü yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 30 Kasım 2015; 14:32:07 >
  • Malum soruyu sorayım.

3 aylık deneme sürümü alıp sonrasında bunu alıp toplamda 15 ay kullanım alabiliyor muyuz acaba?

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Malum soruyu sorayım.

3 aylık deneme sürümü alıp sonrasında bunu alıp toplamda 15 ay kullanım alabiliyor muyuz acaba?

Teşekkürler...

Aynı çakallıgı bende yapmaya çalıştım ama triali silip 1 sene veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Malum soruyu sorayım.

Teşekkürler...

Aynı çakallıgı bende yapmaya çalıştım ama triali silip 1 sene veriyor

Yalnız olmadığıma sevindim.

Ciddiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

cloud mail ru üzerinden 1 tb almıştık ücretsiz, onlar da kampanya yapar belki

mail.ru programı biraz sıkıntılı, amazon cloud drive ı odrive programı üzerinden 10 numara kullanabiliyorsun.
  • quote:

quote:

mail.ru programı biraz sıkıntılı, amazon cloud drive ı odrive programı üzerinden 10 numara kullanabiliyorsun.

sıkıntı falan yok, rusça olması da sıkıntı değil, sayfada anlık translate yapılabiliyor, mobil uygulaması da var
  • quote:

edit= şimdi baktım da 1 tblık için, 500 ruble ediyor, yani 20 lira, rus rubles, bu kadar düşük müydü yav

senin hesapta alanın 1 tb oldugu için öyle der. Ama sıfır hesap açarsan aylık ister o parayı
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    sayende aldik hocam saolasin. ama ne zaman aktif olur kimbilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

sayende aldik hocam saolasin. ama ne zaman aktif olur kimbilir.

digital-cloud-drive@amazon.com

bu maile ingilizce order no yazarak ticket atın , beklemeden aktif etsinler
  • quote:

quote:

senin hesapta alanın 1 tb oldugu için öyle der. Ama sıfır hesap açarsan aylık ister o parayı

bi tane daha hesap açmıştım sonradan , ilk açışa 25 gb veriyordu, o hesabımdan girip bakmıştım, 20 lira yani

• Alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Depolarım sonra tekrar yüklemek şart değil gibi zaten, önemli olan şu anki verilerimi yedekleyebilmek ve hep ulaşabilmek. Geri kalanına ilerleyen dönemde bakarız artık. 100 GB civarı veriye alternatif güvenilir pek yok sanıyorum. Yoksa var mı?

Tek dosyada sınır var mı? 2-3 GB olmalı gibi. Atıyorum 5 GB video da atılabilir sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 30 Kasım 2015; 15:18:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Depolarım sonra tekrar yüklemek şart değil gibi zaten, önemli olan şu anki verilerimi yedekleyebilmek ve hep ulaşabilmek. Geri kalanına ilerleyen dönemde bakarız artık. 100 GB civarı veriye alternatif güvenilir pek yok sanıyorum. Yoksa var mı?

Tek dosyada sınır var mı? 2-3 GB olmalı gibi. Atıyorum 5 GB video da atılabilir sonuçta.

Tek sınır senin hayallerin . Sınır falan yok. Bluray atmışlığımı bilirim tek parça.
  • Geçen seneki trial hesabımdan bir resim. Dosyalar sapasağlam, erişim saglayabiliyorum.
     1 Yıllık Amazon Bulut Depolama (Limitsiz Depolama) 5 Dolar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Depolarım sonra tekrar yüklemek şart değil gibi zaten, önemli olan şu anki verilerimi yedekleyebilmek ve hep ulaşabilmek. Geri kalanına ilerleyen dönemde bakarız artık. 100 GB civarı veriye alternatif güvenilir pek yok sanıyorum. Yoksa var mı?

Tek sınır senin hayallerin . Sınır falan yok. Bluray atmışlığımı bilirim tek parça.

Alayım madem. Geçen ay iGaranti'den 20 TL kazanmıştım giyim şeysinden, onu harcamış olup kendini avutayım.

• Amazon alışverişince CVV kodu istemiyor mu bana mı öyle geldi ya da ben mi bir şeyi beceremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.