Şimdi Ara

1 Yıllık Klimadan Tır Sesi Gelmeye Başladı (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıl önce aldığım daikin klimayı 1 yaz sorunsuzca ve memnun bir şekilde kullandım. Havalar ısınınca bu yıl tekrar kullanmaya başladık. dış ünite çok fazla ses-uğultu-titreme yapıyor. Titreme iç duvarı da titretiyor. Sanki yan odada sanayi atalyösi var.Gürültüden rahatsız olmadığı halde klimayı kapatınca oh be diyorum. Bir de kompresör devreye girince uğultu titreme ses başlıyor. Servisi aradım ama servis gelmeden hazırlıklı olmak için soruyorum. Fikri olan iletirse sevinirim
    https://www.youtube.com/watch?v=7hzGZ5TJ7gE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enclock -- 26 Mayıs 2017; 21:46:23 >

• Hocam sence ne sesıdır bu.baglantısımı gevsemıs yoksa kompresorden mı gelıyor.salladım bakalım tutacakmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrhhh E kullanıcısına yanıt
    Bir sezon normal çalıştıysa ve sonradan sorun olmaya başladıysa titreşim önleyici takozlardan birisi gevşemiş olabilir, Kompresörün içerisinde (Daıkınlarda varsa, bilemiyorum) U Boru altındaki Butil yerinden çıkmış olabilir bu önemli bir titreşim önleyicidir. her ne şekilde olursa olsun ucu kompresör çalıştığında olan bir ses olduğu için titreşim önleyicilere dayanacaktır ancak en net bilgiyi bakıp tespit eden servis arkadaşlar verebilir kardeşim.
  • Ado kullanıcısına yanıt
    Kıyısından kosesınden tutturduk sankı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrhhh E kullanıcısına yanıt
    Bakalım cevap gelince göreceğiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollo Reis

Öğlen kalktım ve salondaki Samsung Boracay klimamın yazlık bakımını yapayım dedim ve iç ünite filtrelerini yıkadım ve iç üniteyi temizledim.

İş bitiminde klimayı çalıştırayım dedim, amanın o da ne

Sizin videodaki TAR TAR TAR ses ile aynı ses ile karşılaştım. Resmen kulaklarımın tırmalanması ile şok geçirdim.

Doğruca beyaz eşya yedek parçaları satan istanbul 4.Levent TOPRAK ticarete gittim ve 4 adet klima dış ünite vibrasyon önleyici ayaktan satın aldım.

Dışarda bulunan borunun izolasyon bantlarıda eskimiş idi bantta isteyiverdim.

Dış ünitenin üstünede otosanayiden ALÜMİNYUMLU SES İZOLASYON malzemeside temin ederek yapıştırdım.

Uygulama sonrası resimleri paylaşayım.

SIFIR SES ile tekrar aramıza dönmüş oldu klima.

1 Yıllık Klimadan Tır Sesi Gelmeye Başladı (Videolu)1 Yıllık Klimadan Tır Sesi Gelmeye Başladı (Videolu)1 Yıllık Klimadan Tır Sesi Gelmeye Başladı (Videolu)1 Yıllık Klimadan Tır Sesi Gelmeye Başladı (Videolu)1 Yıllık Klimadan Tır Sesi Gelmeye Başladı (Videolu)

Bu boracay ın 18 liğinden bende de var iş yerinde kullanıyorum çok memnunum. son 1 yıldır bunda da sesler başlamıştı mesajınızı görmek güzel oldu teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.