Şimdi Ara

10.000 - 12.000 tl sistem toplama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elimdeki laptobu satabilirsem bu fiyatlarda masaüstü almak istiyorum monitör hariç sadece kasa sizce nasıl bir yol izlemeliyim kullanım amacı oyun.

• şu sistem çok çok işini görür fazlasını almak luzumsuz masraf olur.

www.novabilgisayar.com
    .:.Nova Bilgisayar.:. Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve �� �stasyonu gibi teknolojik �r�nleri satan ma�aza
    http://www.novabilgisayar.com/pc.asp
    bilgisayar toplama sayfasından seçtim parçaları umarım işine yarar.

• sistemi görüntülemek için linke tıkla

montaj ücreti dahildir

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

sistemi görüntülemek için linke tıkla

montaj ücreti dahildir
    Bu site güvenilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

şu sistem çok çok işini görür fazlasını almak luzumsuz masraf olur.

www.novabilgisayar.com
    .:.Nova Bilgisayar.:. Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve �� �stasyonu gibi teknolojik �r�nleri satan ma�aza
    http://www.novabilgisayar.com/pc.asp
    bilgisayar toplama sayfasından seçtim parçaları umarım işine yarar.
    İşlemci konusumda ryzenmi seçmeliyim acaba oyunlarda intel daha performanslı diyolar ama

• hiperaktif66 H kullanıcısına yanıt
    evet gayet güvenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiperaktif66

İşlemci konusumda ryzenmi seçmeliyim acaba oyunlarda intel daha performanslı diyolar ama

Alıntıları Göster
    Intel de i5 9600K almadığın sürece ( ki onu da soğutabilmen için iyi bir sıvı soğutma alman gerekecek ona da en az 500TL harcayacaksın 9
    ya da i7 almadığın sürece (onunda fiyatı daha pahalı)
    AMD Ryzen 2700X is üstüne Intende başka işlemci yok. Zaten AMD ye de bir miktar OC yaptığında Intel ile aynı FPS yi veriyor.
    AMD Ryzen daha ucuz, ısınmıyor, problem çıkartmıyor Intelin saçma sapan kazık fiyata ürün satmasına da engel olmuş oluyorsun.

• quote:

Intel de i5 9600K almadığın sürece ( ki onu da soğutabilmen için iyi bir sıvı soğutma alman gerekecek ona da en az 500TL harcayacaksın 9
    ya da i7 almadığın sürece (onunda fiyatı daha pahalı)
    AMD Ryzen 2700X is üstüne Intende başka işlemci yok. Zaten AMD ye de bir miktar OC yaptığında Intel ile aynı FPS yi veriyor.
    AMD Ryzen daha ucuz, ısınmıyor, problem çıkartmıyor Intelin saçma sapan kazık fiyata ürün satmasına da engel olmuş oluyorsun.

Alıntıları Göster
    Amd sistem düşünüyorum ya dediğin gibi peki sence hazirandan sonrasına kadar beklesem ne gibi değişiklikler olabilir daha yeni işlemciler görebilirmiyiz?

• hiperaktif66 H kullanıcısına yanıt
    türkiyede doviz kurları arnormal oynadıgı için sistemi biran önce toplamanzı yaza bırakmamanızı tavsiye ediyorum yaza kalırsa hiç alamazsınız doviz artıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiperaktif66

Amd sistem düşünüyorum ya dediğin gibi peki sence hazirandan sonrasına kadar beklesem ne gibi değişiklikler olabilir daha yeni işlemciler görebilirmiyiz?

Alıntıları Göster
    Seçimden sonra dolar yükselir diyorlar genel kanı bu yönde tabi zaman ne gösterir bilemeyiz. Ama bildiğim kazadı ile Hazirana kadar yeni çıkacak bir ürün yok yani bekliyeyim daha iyisini alırım düşüncesine girme ihtiyacın varsa hemen al.

• quote:

Seçimden sonra dolar yükselir diyorlar genel kanı bu yönde tabi zaman ne gösterir bilemeyiz. Ama bildiğim kazadı ile Hazirana kadar yeni çıkacak bir ürün yok yani bekliyeyim daha iyisini alırım düşüncesine girme ihtiyacın varsa hemen al.

Alıntıları Göster
    Almışken rtx2080ti li stabil bi sistem almak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.