Bildirim
10.000 - 12.000 tl sistem toplama.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şu sistem çok çok işini görür fazlasını almak luzumsuz masraf olur. bilgisayar toplama sayfasından seçtim parçaları umarım işine yarar.www.novabilgisayar.com.:.Nova Bilgisayar.:. Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve �� �stasyonu gibi teknolojik �r�nleri satan ma�azahttp://www.novabilgisayar.com/pc.asp
-
-
Bu site güvenilirmi?quote:
Orijinalden alıntı: asko56
sistemi görüntülemek için linke tıkla
montaj ücreti dahildir
-
İşlemci konusumda ryzenmi seçmeliyim acaba oyunlarda intel daha performanslı diyolar amaquote:
Orijinalden alıntı: StarForce
şu sistem çok çok işini görür fazlasını almak luzumsuz masraf olur.bilgisayar toplama sayfasından seçtim parçaları umarım işine yarar.www.novabilgisayar.com.:.Nova Bilgisayar.:. Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve �� �stasyonu gibi teknolojik �r�nleri satan ma�azahttp://www.novabilgisayar.com/pc.asp
-
evet gayet güvenilir -
Intel de i5 9600K almadığın sürece ( ki onu da soğutabilmen için iyi bir sıvı soğutma alman gerekecek ona da en az 500TL harcayacaksın 9quote:
Orijinalden alıntı: hiperaktif66
İşlemci konusumda ryzenmi seçmeliyim acaba oyunlarda intel daha performanslı diyolar ama
Alıntıları Göster
ya da i7 almadığın sürece (onunda fiyatı daha pahalı)
AMD Ryzen 2700X is üstüne Intende başka işlemci yok. Zaten AMD ye de bir miktar OC yaptığında Intel ile aynı FPS yi veriyor.
AMD Ryzen daha ucuz, ısınmıyor, problem çıkartmıyor Intelin saçma sapan kazık fiyata ürün satmasına da engel olmuş oluyorsun.
-
Amd sistem düşünüyorum ya dediğin gibi peki sence hazirandan sonrasına kadar beklesem ne gibi değişiklikler olabilir daha yeni işlemciler görebilirmiyiz?quote:
Intel de i5 9600K almadığın sürece ( ki onu da soğutabilmen için iyi bir sıvı soğutma alman gerekecek ona da en az 500TL harcayacaksın 9
ya da i7 almadığın sürece (onunda fiyatı daha pahalı)
AMD Ryzen 2700X is üstüne Intende başka işlemci yok. Zaten AMD ye de bir miktar OC yaptığında Intel ile aynı FPS yi veriyor.
AMD Ryzen daha ucuz, ısınmıyor, problem çıkartmıyor Intelin saçma sapan kazık fiyata ürün satmasına da engel olmuş oluyorsun.
Alıntıları Göster
-
türkiyede doviz kurları arnormal oynadıgı için sistemi biran önce toplamanzı yaza bırakmamanızı tavsiye ediyorum yaza kalırsa hiç alamazsınız doviz artıcak -
Seçimden sonra dolar yükselir diyorlar genel kanı bu yönde tabi zaman ne gösterir bilemeyiz. Ama bildiğim kazadı ile Hazirana kadar yeni çıkacak bir ürün yok yani bekliyeyim daha iyisini alırım düşüncesine girme ihtiyacın varsa hemen al.quote:
Orijinalden alıntı: hiperaktif66
Amd sistem düşünüyorum ya dediğin gibi peki sence hazirandan sonrasına kadar beklesem ne gibi değişiklikler olabilir daha yeni işlemciler görebilirmiyiz?
Alıntıları Göster
-
Almışken rtx2080ti li stabil bi sistem almak istiyorumquote:
Seçimden sonra dolar yükselir diyorlar genel kanı bu yönde tabi zaman ne gösterir bilemeyiz. Ama bildiğim kazadı ile Hazirana kadar yeni çıkacak bir ürün yok yani bekliyeyim daha iyisini alırım düşüncesine girme ihtiyacın varsa hemen al.
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X