2 yıl garantisi var ürünün arkadaşlar herhangi bir problemde birebir değiştiriyorlar sonuçta elektronik cihaz aynı marka gecen yıl almıstım 49 tl den taş gibi suan 1 adet daha alıyorum konuyu açan arkadaşa bilgi için tşkler |
10.000 Mah powerbak sadece 37.90 (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: USR.2 yıl garantisi var ürünün arkadaşlar
herhangi bir problemde birebir değiştiriyorlar sonuçta elektronik cihaz
aynı marka gecen yıl almıstım 49 tl den taş gibi suan 1 adet daha alıyorum konuyu açan arkadaşa bilgi için tşkler
Alıntıları Gösterpowerbanklerin 1 sene olması lazım, 2 sene olduğundan emin misiniz? 2 yıl garanti şartı dayanıklı tüketim malları ve elektronik aletler için geçerliydi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sleeptalkercatpowerbanklerin 1 sene olması lazım, 2 sene olduğundan emin misiniz? 2 yıl garanti şartı dayanıklı tüketim malları ve elektronik aletler için geçerliydi.
Alıntıları GösterGaranti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite için iki (2) yıl, çıkarılabilir pil ve şarj cihazı için on iki (12) ay ve çıkarılamayan pil için iki (2) yıl boyunca geçerlidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: USR.Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite için iki (2) yıl, çıkarılabilir pil ve şarj cihazı için on iki (12) ay ve çıkarılamayan pil için iki (2) yıl boyunca geçerlidir.
Alıntıları GösterBenimkini kabul etmediler, aynı satıcıdan aynı üründen sipariş verdim. Dedim bozuk olanı geri yollar iade alırım diye ama o ürün de bozuk geldi. Kısacası uzak durun bu markadan
-
quote:
Orijinalden alıntı: sleeptalkercatBenimkini kabul etmediler, aynı satıcıdan aynı üründen sipariş verdim. Dedim bozuk olanı geri yollar iade alırım diye ama o ürün de bozuk geldi. Kısacası uzak durun bu markadan
Alıntıları Gösteraldıgın yerden iade talebi oluşturabilirsin,
aşağıda ithalatcı biilgileri bulunmakta arayıp destek alabilirsin.
kolay gelsin.
Adres: Oruçreis Giyimkent Sitesi 16. Sokak, D:17A, 34325 Esenler/İstanbul
-
quote:
Orijinalden alıntı: USR.aldıgın yerden iade talebi oluşturabilirsin,
aşağıda ithalatcı biilgileri bulunmakta arayıp destek alabilirsin.
kolay gelsin.
Adres: Oruçreis Giyimkent Sitesi 16. Sokak, D:17A, 34325 Esenler/İstanbul
Alıntıları GösterŞöyle, o ürünü HB'den sipariş vermiştim. Belli bir süre sonra oradan iade veya değişim talebi oluşturamıyorsun, git diye aldığın firma ile görüş. Ben de onlara ulaştım oradan da garantisi 1 yıldır diye cevap verdi telefondaki vatandaş. İthalatçıya ulaşayım, teşekkür ederim bilgi için ama başınıza dert almak istemiyorsanız uğraşmayın derim :) bendeki kırmızı renklisi bu arada
-
Sanırım geçen sene 49TL den iki tane almıştım. Beyaz olanı erken bitmeye başladı, siyah olanında da telefonu sağlıklı şarj etmediğine dair emareler görüyorum, yüzde birden çıkıyor birden iniyor vs
Çok kaliteli değiller, alacak olanlara tecrübelerimi söylemiş olayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20.000 mAh değerinde Xiaomi powerbank almak gerek, ne zaman deprem olacağı belli değil ama önümüzdeki 2029’a kadar kesin büyük bir deprem olacak. Konuyu açan arkadaş da ufak bir hata yapmış “powerbak” diye, niçin dalga geçiliyor anlamış değilim, sanki hepiniz düzgün yazıyormuşsunuz gibi!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8000 lik olanını kullanıyorum, 10klıklarla aynı ağırlıkta ve pil telefonu eskiden 2 kez şarj ederken, artık 1 defa şarj ediyor.
biraz daha verip energizerı almak daha mantıklı. O da 57tl
-
20binlik powerbank için hızlı şarj edecek şarj aleti arıyorum. en az kaç watt olmalı ? önerebileceğiniz indiirmli ürün var mıdır ?
-
10.000 Mah Hypergear var amazondan 2iki adet
almıştım iki2 yıldır kullanıyorum çift çıkışlı gösterge dışında memnunum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X