Şimdi Ara

10.000 Mah powerbak sadece 37.90

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün amazonda satılmaktadır linki koyamıyorum

ürünün adını yazıyorum

Dexim DCA0013-R Powerbank 10.000 mAh, Siyah

bakabilirsiniz

• Link bu; Dexim DCA0013-R Powerbank 10.000 mAh, Siyah

• İyi fiyat 20 bin mah lik da indirimde
  • Hizli şarj var diyor ama destekliyor mu ki markayi pek bilmiyorum
  • mhmmd.dmr20 M kullanıcısına yanıt

Aynısını yakın zaman önce aldım bu fiyat fena değil bir tane daha alacam. Hızlı şarj dediği 5v 2a. Marka fena değil

• Bi inceleme yorumlarında, inceleyen hızlı şarj değil demiş. Bir yorumcu hemen bozuldu diğeri 1 yıldır kullanıyom demiş. Bence 37 tl yi çöpe atmayın. 20 tl fazla verin ne aldığınız belli olsun derim..

• Powerbak ne ya doğrusu powirbang
  • Bende Tp-link 10000 mah lik olandan var. Tipi tamamen aynı, içeriğinden emin değilim.

Ama sanki hepsi aynı fabrikada fason üretim gibi duruyor.

Tp-link 10000 mah yurtdışındada zaman zaman bu fiyata satılıyor.
  • Bu konuyla ilgili araştırma yapan bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum:

e-sigara cihazlarında 3000mahlık 18650 pillerden kullanıyoruz. Bunlar 2 yıl önce 25-30tl liraydı şuan 75 civarında ggde, forumlarda 45 50 lira (sony vtc veya lg).

Aynı 18650 pillerden laptop bataryalarında 6 tane var, 150-200 civarındaydı bataryalar birkaç yıl önce yan sanayi de olsa.

Ama laptop baataryasının içinde kablolar, soketler ve bunları bağlama işçiliği maliyetleri de olmalı.

Bu 18650 piller lityum iyon. Ama ceptelefonu ve powerbanklarde lityum polimer var ve LiPo daha masraflı bir üretim yöntemi diye okumuştum.

Nasıl bu fiyata satılabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 31 Ocak 2021; 10:59:31 >
  • 20 binlik linki
    77 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 31 Ocak 2021; 11:39:36 >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam aldım 1 tane, gerçek 20.000 beklemiyorum , 10.000 karsilasin yeter

• Faydalandım teşekkürler

• bestgr B kullanıcısına yanıt

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali illaki maliyeti düşürmek için bir şeyler yaparlar.

Kampanyalı alıyoruz, yoksa ederi daha fazla oluyor, ama kaliteli pil kullanan her zaman pahalıdır

sebebi vtc piilerin çok yüksek amper verebilmesi. leptoptan çıkan pili esigaraya taktığınızda anında bayılıp çihazın kapanmasına sebep oluyorla. vtc4-5-6 gibi biller ise çok yüksek amperlere çıkabiliyorlar bunu ise üretim şekilleri belirliyor, buda maliyeti etkiliyor.

• 20 binlik povurbekler çok ağır oluyor.

bir arkadaşım bel fıtığı oldu bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

sebebi vtc piilerin çok yüksek amper verebilmesi. leptoptan çıkan pili esigaraya taktığınızda anında bayılıp çihazın kapanmasına sebep oluyorla. vtc4-5-6 gibi biller ise çok yüksek amperlere çıkabiliyorlar bunu ise üretim şekilleri belirliyor, buda maliyeti etkiliyor.

ben kullandım hocam uzun bir süre laptoptan çıkanları picoda. Ben düşükte kullandığımdan sanırım fark etmedi bende. (1.3ohm 3.7v 10w)

• quote:

Orijinalden alıntı: bestgr

ben kullandım hocam uzun bir süre laptoptan çıkanları picoda. Ben düşükte kullandığımdan sanırım fark etmedi bende. (1.3ohm 3.7v 10w)

Alıntıları Göster

evet 10w da farketmez. ben 50-55w cıvarı kullnıyorum. yaklaşık 11-12 amper çekiliyor pilden. vtc hariç hepsi bayılıyor.

• 5 ay sonra bozuldu bende var boşuna almayın

Powerbanklardan çıkan 18650 pilleri e sigaralarda kullanamazsınız, yeterli amperi veremezler. Patlama riski de çok fazla. E sigara pillerinin C değerleri yüksektir araştırırsanız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.