Şimdi Ara

Mini Cooper D | 3.8 lt/100 km | 112 BG | 55.250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün rastgele Mini'nin sitesinde gezerken gördüm. Petrol fiyatlarından dolayı hep hayal olarak kalmasından korktuğum Mini sevdam yeniden alevlendi.

1.6 Litre Common Rail dizel motor, 112 bg, 9.7 sn 0-100, 3.8 litre karma tüketim. Ve o bir Mini..!

Dizel Mini mi olur, iyice cıvıttılar demeyin. Herkesin hayalini gerçekleştirmeye hakkı var ve petrol fiyatları buna engel olmamalı. Petrol fiyatlarına belirgin bir etki yapamayacağımıza göre, önümüzdeki nimetlerle yetinmeyi bilelim. 55.250 liralık pazarlıksız anahtar teslim fiyatı da oldukça güzel.

Daha ayrıntılı bilgi için orjinal siteyi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.mini.com.tr/mini/cooper_d/information/index.html

• sadece manuel mi ? otomatik seçeneği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

sadece manuel mi ? otomatik seçeneği var mı ?

Sanirim yalnizca manuel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Sanirim yalnizca manuel.

Alıntıları Göster
    3.8 litre gerçekten güzel bir değer gerçek tüketimi de 4 küsürat dolaylarına kabul etsek gerçekten yine ekonomik bir motormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

3.8 litre gerçekten güzel bir değer gerçek tüketimi de 4 küsürat dolaylarına kabul etsek gerçekten yine ekonomik bir motormuş.

Alıntıları Göster
    Motorun HDi olması lazım. Yanlış mı biliyorum?

BMW-PSA ortak üretimi olan THP motorlar da kullanılıyordu Mini'lerde.
  • quote:

quote:

Sanirim yalnizca manuel.

Alıntıları Göster
    bu tarz araçları sevenler için gayet mantıklı bir motor ve mantıklı bir fiyat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaqwear

Alıntıları Göster
    çok güzel ama yine de Mini'ye 55 bin TL vermek zor geliyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Ailenin kalabalıklığı veya kullanım amacına göre değişir ama açıkçası ben bencil biriyim. Arabaya kalabalık binmeyi sevmem. Yanıma eşimi alır giderim. Ayrıca bana kalırsa bu arabada 4 kişi seyahat etmek çok da fazla zor olmaz. Adamlar el kadar Uno'yla 5 kişi Bursa - Ordu yaptı gözümün önünde. Bunla 4 kişi rahat gider. Çoluk çocuk sahibi olup kalabalık bir aileye dönüşene kadar alır rahat rahat binerim diye düşünüyorum şuanda. Önümüzdeki yıllarda bu fikrim değişmezse bir Mini Cooper D sahibi olabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Ailenin kalabalıklığı veya kullanım amacına göre değişir ama açıkçası ben bencil biriyim. Arabaya kalabalık binmeyi sevmem. Yanıma eşimi alır giderim. Ayrıca bana kalırsa bu arabada 4 kişi seyahat etmek çok da fazla zor olmaz. Adamlar el kadar Uno'yla 5 kişi Bursa - Ordu yaptı gözümün önünde. Bunla 4 kişi rahat gider. Çoluk çocuk sahibi olup kalabalık bir aileye dönüşene kadar alır rahat rahat binerim diye düşünüyorum şuanda. Önümüzdeki yıllarda bu fikrim değişmezse bir Mini Cooper D sahibi olabilirim.

ben tek yaşayan birisiyim, Mini için daha ideal bir kullanıcı olamam heralde ama dediğim gibi o paraya neler alırım sarmalına giriyorum ne zaman Mini'ye baksam :)))

Mini'de beni cezbeden tek model Countryman..o da çok para :) o yüzden belki kiralık filan alıp birkaç gün hevesimi giderebilirim. Yoksa şimdi kullandığım araç fazlasıyla tatmin ediyor beni

• quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    112 hp lık hdi yerine 115 hp lık olsaymış daha iyi tahmınen ılk makyajdan sonra eklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

112 hp lık hdi yerine 115 hp lık olsaymış daha iyi tahmınen ılk makyajdan sonra eklerler.

Alıntıları Göster
    yalniz countryman in de dizeli eklenmis 67 bin gibi bir fiyati var sanirim.bence ismdi o arac alinabilir olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

yalniz countryman in de dizeli eklenmis 67 bin gibi bir fiyati var sanirim.bence ismdi o arac alinabilir olmus.

Alıntıları Göster
    donanım paketlerinin fiyatlarını da yazsalar kafada ona göre bir plan yapsak güzel olacak yahu. bir gizemli fiyat listesi :) bende insigniamı satıp mini diesel alma arefesindeyim bu ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iatros

donanım paketlerinin fiyatlarını da yazsalar kafada ona göre bir plan yapsak güzel olacak yahu. bir gizemli fiyat listesi :) bende insigniamı satıp mini diesel alma arefesindeyim bu ara.

Alıntıları Göster
    Countryman iyi gibi de o fiyata çok daha iyi dizel araçlar var. Mini'nin iç mekanı bana hep dandik gelmiştir.
  • Ne umitlerle girmistim konuya. 1.6 d otomatik vites mini ve 55.000 tl..ruya gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CILGIN_HACI

Alıntıları Göster
    Vallahi boş golfe 70k vereceğime bunu alır,keyfime bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanfinifon

Vallahi boş golfe 70k vereceğime bunu alır,keyfime bakarım.

Alıntıları Göster
    1.6 dci tarzı bir motor olsaymış bu fiyata,çok fena olurmuş
  • 0-100 hızlanması da 9.7 bana hayli iyi gibi geldi. Otomatik olmuş olsa satılır, alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

0-100 hızlanması da 9.7 bana hayli iyi gibi geldi. Otomatik olmuş olsa satılır, alınır.
    minide THP motor ruhuna daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

minide THP motor ruhuna daha uygun

Alıntıları Göster
    Ne kadar kilometre yapıyorsunuz ki dizel düşünüyorsunuz?
    Mini kitlesinin dizelle olmasa da manuel vitesle hiç arası olmaz, satarken zorlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

0-100 hızlanması da 9.7 bana hayli iyi gibi geldi. Otomatik olmuş olsa satılır, alınır.
    Belki bir gün amaca yönelik araç almayı öğrendiğimiz zaman ve Türkiye şartları iyileştiği zaman bu araçlar daha fazla satmaya başlar...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.