Şimdi Ara

Mini Cooper D | 3.8 lt/100 km | 112 BG | 55.250 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

çok güzel ama yine de Mini'ye 55 bin TL vermek zor geliyor bana

Ailenin kalabalıklığı veya kullanım amacına göre değişir ama açıkçası ben bencil biriyim. Arabaya kalabalık binmeyi sevmem. Yanıma eşimi alır giderim. Ayrıca bana kalırsa bu arabada 4 kişi seyahat etmek çok da fazla zor olmaz. Adamlar el kadar Uno'yla 5 kişi Bursa - Ordu yaptı gözümün önünde. Bunla 4 kişi rahat gider. Çoluk çocuk sahibi olup kalabalık bir aileye dönüşene kadar alır rahat rahat binerim diye düşünüyorum şuanda. Önümüzdeki yıllarda bu fikrim değişmezse bir Mini Cooper D sahibi olabilirim.

ben tek yaşayan birisiyim, Mini için daha ideal bir kullanıcı olamam heralde ama dediğim gibi o paraya neler alırım sarmalına giriyorum ne zaman Mini'ye baksam :)))

Mini'de beni cezbeden tek model Countryman..o da çok para :) o yüzden belki kiralık filan alıp birkaç gün hevesimi giderebilirim. Yoksa şimdi kullandığım araç fazlasıyla tatmin ediyor beni

Mini çok farklı bir marka. Ruhu ve karakteri olan bir otomobil.

Bence 55.000 gibi bir rakama alınabilecek en iyi otomobillerden bir tanesi. Tasarım, malzeme kalitesi, performans anlamında zaten çok başarılı. Sürüş dinamikleri de çok çok iyi. Önden çekişle go cart hazzını verebilen bir otomobil.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Şu Mini'nin halk versiyonu da olsa tıpkı ilk orjinal çıktığı 1960lardaki gibi.
    Süper ucuz fiyatlı bir versiyonu umarım çıkartırlar.

dediğin şey mini one oluyor halk minisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yepyepcool

Mini countryman s var.Araba dizayn olarak on numara ama kalitesine ayni seyi diyemiyecegim.Sadece sehiricinde kullanilacaksa guzel araba ama sehirler arasi disli asfalta ciktigin zaman zaman sanki icinde ucak ucuyor zannediyorsun.Birde cok fazla tikirti geliyor sagindan solundan.Ses alma olayi sizi hayal kirikligina ugratabilir.

Fake bir yorum gibi geldi.

Tüm Mini modellerinin malzeme kalitesi son derece yüksek, hatta sınıflarının en iyisi. Yalıtımları da son derece başarılı.

Bmw nin sahip olduğu bir markadan tıkırtı vb problemler hiç de inandırıcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Mini One pek halk aracı değil. 48000 TL'den satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

Mini countryman s var.Araba dizayn olarak on numara ama kalitesine ayni seyi diyemiyecegim.Sadece sehiricinde kullanilacaksa guzel araba ama sehirler arasi disli asfalta ciktigin zaman zaman sanki icinde ucak ucuyor zannediyorsun.Birde cok fazla tikirti geliyor sagindan solundan.Ses alma olayi sizi hayal kirikligina ugratabilir.

Tüm Mini modellerinin malzeme kalitesi son derece yüksek, hatta sınıflarının en iyisi. Yalıtımları da son derece başarılı.

Bmw nin sahip olduğu bir markadan tıkırtı vb problemler hiç de inandırıcı değil.

Hic binmemissiniz yorum yapiyorsunuz.Ne diye fake yorum yapayim ne cikarim olabilirki.Disli asfalta bin ondan sonra yorum yap.Git borusanda dizeli sadece calistir icerdeki motor sesini bir duy ondan sonra konus.Baskalari hakkinda bilip bilmeden konusma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamen zevk aracı...

ben hayatta o parayı o arabaya vermem ... hatta bedava verseler almam çünkü 1.90 boy 110 kilo ile içine sığamam
  • quote:

quote:

quote:

Hic binmemissiniz yorum yapiyorsunuz.Ne diye fake yorum yapayim ne cikarim olabilirki.Disli asfalta bin ondan sonra yorum yap.Git borusanda dizeli sadece calistir icerdeki motor sesini bir duy ondan sonra konus.Baskalari hakkinda bilip bilmeden konusma.

Başka yerde söyleme de gülmesinler.

Countryman ve Cooper test ettiğim otomobiller. Cooper ın limitlerine de çıktım. İkisinde de bahsettiğin sıkıntılar yok ve yalıtımları çoğu C sınıfı araçtan iyi.

• arkadaşlar ayrıntılı donanım listesini paylaşabilecek var mı ?

hangi donanımlar var nereden öğrenebilirim örneğin hangi donanıma navigasyon ekleniyor fiyatı kaça

esp var mı yok mu sitesinde hiç ayrıntıya yer verilmemiş bazı modellerin özellikleri bile yazmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Mini One pek halk aracı değil. 48000 TL'den satılıyor.

48.000 TL gerçekten uygun.

Mini'deki, tokluk, malzeme-işçilik kalitesi, kişiselleştirme seçenekleri, hiçbir rakibinde yok. BMW gerçekten, hiçbirşeyden kırpmamış bu araçta.

Ayrıca sürüş zevki Cooper'larda bile müthiş zevkli Şener Bey... Aracın boyutlarına göre fiyatlandırma yapsak Ford Transitlerin 250.000 liradan satılması gerekirdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başka yerde söyleme de gülmesinler.

Countryman ve Cooper test ettiğim otomobiller. Cooper ın limitlerine de çıktım. İkisinde de bahsettiğin sıkıntılar yok ve yalıtımları çoğu C sınıfı araçtan iyi.

Sen eminim test sürüşünü sıcak asfalt yapmışsındır.Yazımı okursan dişli asfalttan bahsediyorum , sen hiç dişli asfalttan kullandınmı.Şehiriçi içinde kullanacaksan güzel araba diye azdım zaten.en.Böyle arabayı sadece test sürüşü kısa sürüşlerle insanı yanlış bilgilendirme

• quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Motorun HDi olması lazım. Yanlış mı biliyorum?

BMW-PSA ortak üretimi olan THP motorlar da kullanılıyordu Mini'lerde.

Bende bunu yazmak için girmiştim. PSA - Peugeot & Citroen ile BMW(mini) arasında ortaklık var motor konusunda, bu motorda sanırım 112 bg lik 1.6hdi motor ile aynı.

Mini de Bmw 1 serisi gibi benzinlilerde thp motoru dizelde kendi motorunu kullanıyor. 112 hp olması sizi yanıltmasın. hdı 1560cc bmw motoru 1598cc'dir. Cok yakinda bu motor 3 serisinde de kullanilacakmış.

Dizel ile ortaklıları yine psa ile.

"1.6

The 1.6 L (1,560 cc) Diesel is part of the DV/DLD family and is, depending application, called the DV6 (PSA), W16 (MINI) or DLD-416 (Ford). 90 PS and 110 PS versions are available. Though both intercooled, the major difference being that the 90 PS has a conventional single scroll (constant pressure) turbo charger, whilst the 110 PS uses a twin scroll (two-pulse) turbocharger. The 110 PS version of this engine can be ordered in an unprecedented variety of car models, representing either side of the motoring spectrum, ranging from the MINI Cooper D to the Volvo S80 1.6D DRIVe. From 2011 PSA start to develop (1,598 cc) diesel with BMW/Mini"

Hacminde ufak oynamalar motorun farklı olduğunu göstermez, bu motor bildiğin 1.6 psa dizeli.

* Motor sadece bmw yada cooperlarda 1598 cc değil bütün 1.6 psa dizeli kullanan araçlarda 2011 yılından beri 1598 cc dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 10 Kasım 2012; 23:33:26 >

• bos halıyle hangı donanımlar var bılen arkadaslar yazabılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

bos halıyle hangı donanımlar var bılen arkadaslar yazabılır mı?

selamlar,
    şimdiye kadar pepper chili ve salt paket olarak geçen donanımların adı ve içeriği değişmiş
    Cooper D Beyaz/Siyah Tavan
    Köpük paketi
    Lokum paketi
    önkol dayama dış chromline ön sis farı eklenmiş hazır bir araç için evelki ay aldığımanahtar teslim fiyat 27.300€
    köpük paketinde çok fonks. cruise control içeren 3 kol direksiyon,arka park sensörü,klima,yol bilgisayarı iç aydınlatma vs... mevcut
    lokum paketinde ise bi xenon far açılır cam tavan ve katlanır ayna mevcut.
  • Merhaba arkadaşlar, MINI Cooper Dizel versiyonunun test konulu bir yazı paylaşmak istiyorum.
    belki bi arkadaşın işine yarayabilir yazılanlar.

http://otomobiltutkunu.com/mini-cooper-d-test-mini-cooper-dizel-test.html

.
  • aynı motorla 10 sn nin altında 100 km ye ulaşan başka bi model araba varmı, mini de bu motor coşarken, başka modellerde nazlanabiliyor, işin sırrı ne bmw mühendisliği mi ???

1.6hdi motoru kullanan araçlar,

ford focus c max
    mazda 3
    peugeot 308 3008 508 5008 partner
    volvo v40 60 80
    citroen c4 c5 berlingo
    mini cooper
    bmw 1

yanlışım varsa düzeltin, ama oha diyecem bu motora ne motormuş beya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 8 Aralık 2012; 10:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

aynı motorla 10 sn nin altında 100 km ye ulaşan başka bi model araba varmı, mini de bu motor coşarken, başka modellerde nazlanabiliyor, işin sırrı ne bmw mühendisliği ???

aynen öyle.. de bunu anlamayan dangalaklar sayıca fazla..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio olmuş 45-50bin.Mini cooper ona bakarak bedava
  • sıfırını 20 bine verseler yine almam bu arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

Clio olmuş 45-50bin.Mini cooper ona bakarak bedava

Bunu yazmak icin girmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

aynı motorla 10 sn nin altında 100 km ye ulaşan başka bi model araba varmı, mini de bu motor coşarken, başka modellerde nazlanabiliyor, işin sırrı ne bmw mühendisliği mi ???

1.6hdi motoru kullanan araçlar,

ford focus c max
    mazda 3
    peugeot 308 3008 508 5008 partner
    volvo v40 60 80
    citroen c4 c5 berlingo
    mini cooper
    bmw 1

yanlışım varsa düzeltin, ama oha diyecem bu motora ne motormuş beya

Vites oranları tabii ki. Bir de yukarıdakiler daha ağır araçlar. Yine de 116ED diğerinden daha hızlı. Yine vites oranları devreye giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.