Şimdi Ara

Mini Cooper D | 3.8 lt/100 km | 112 BG | 55.250 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
10.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla tasarımı çok çocuksu hiç erkeksilik yok.mesela bir a3 teki maskülenlik yok minide.yurt dışında nasıldır bilmemde türkiyede miniye ya genç kızlar yada taksimin ünlü siması cenkin tabiriyle BAYANSI ERKEKLER bindiği için pek ısınamıyorum bu araca o fiyatlara insignia bile alınıyor bence gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Motorun HDi olması lazım. Yanlış mı biliyorum?

BMW-PSA ortak üretimi olan THP motorlar da kullanılıyordu Mini'lerde.

Bende bunu yazmak için girmiştim. PSA - Peugeot & Citroen ile BMW(mini) arasında ortaklık var motor konusunda, bu motorda sanırım 112 bg lik 1.6hdi motor ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

çok güzel ama yine de Mini'ye 55 bin TL vermek zor geliyor bana

golfe millet çatır çutur 67 bin veriyor kaldı ki mini yani vw kadar olmasa da prömiyum araba
  • 55 bin muhtemelen boş araç fiyatıdır.A1 ile fiyat rekabetine giriyor mini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55.000 fiyatı gören masum köylü olmuş bu topic..

Sen hele bir Borusan'a git..

Şöyle çok değil, birkaç donanım ekle, spor direksiyon, sensörler falan, cam tavan, şudur budur...

Eline 90,000 TL fiyat etiketli çıktıyı versinler

Akabinde tekrar gel buraya kaç para olduğuna dair yeni bir konu aç..

55.000 TL 'lik cooper'ı bir yerde görsen üzerine tükürmezsin bile emin ol !...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

55.000 fiyatı gören masum köylü olmuş bu topic..

Sen hele bir Borusan'a git..

Şöyle çok değil, birkaç donanım ekle, spor direksiyon, sensörler falan, cam tavan, şudur budur...

Eline 90,000 TL fiyat etiketli çıktıyı versinler

Akabinde tekrar gel buraya kaç para olduğuna dair yeni bir konu aç..

55.000 TL 'lik cooper'ı bir yerde görsen üzerine tükürmezsin bile emin ol !...

Opsiyonlar neredeyse bir kendisi kadar yapıyor :)

• Mini countryman s var.Araba dizayn olarak on numara ama kalitesine ayni seyi diyemiyecegim.Sadece sehiricinde kullanilacaksa guzel araba ama sehirler arasi disli asfalta ciktigin zaman zaman sanki icinde ucak ucuyor zannediyorsun.Birde cok fazla tikirti geliyor sagindan solundan.Ses alma olayi sizi hayal kirikligina ugratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

çok güzel ama yine de Mini'ye 55 bin TL vermek zor geliyor bana

golfe millet çatır çutur 67 bin veriyor kaldı ki mini yani vw kadar olmasa da prömiyum araba

golf'e 60-70'e verenleri hiç anlamıyorum, anlamayacağım da zaten :)))
  • Mini bir efsane,fakat küçük bir otomobile istenen 55 bin lira fiyat gerçekten de çok yüksek.
    En önemli rakiplerinden mito hemen hemen 10 bin lira daha ucuz miniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Mini bir efsane,fakat küçük bir otomobile istenen 55 bin lira fiyat gerçekten de çok yüksek.
    En önemli rakiplerinden mito hemen hemen 10 bin lira daha ucuz miniden.

Fuarda inceledim Mito'yu. Baz donanımı 47.000 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Mini Cooper D'nin bazı'ı 53.500 TL. Aradaki fark 10.000 TL değil, 6.500 TL.

Bunun dışında, hayatımda gördüğüm en kalitesiz iç mekanlı araçlardan biri Mito'dur. Hele o vites topuzu, Mekke'den Hac dönüşü getirilen çakma gümüş rengi tespihlerin kaplandığı malzemeye kaplanmış.

Bunun dışında, Mito'da 95 HP'lik dizel motor varken, Cooper D'de 112 HP'lik dizel motor var.

Açıkçası, 47.000 TL'yi Doblo iç mekanlı Mito'ya verene kadar, 53.500 TL'yi Cooper D'ye vermek çok daha mantıklı geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Motorun HDi olması lazım. Yanlış mı biliyorum?

BMW-PSA ortak üretimi olan THP motorlar da kullanılıyordu Mini'lerde.

Bende bunu yazmak için girmiştim. PSA - Peugeot & Citroen ile BMW(mini) arasında ortaklık var motor konusunda, bu motorda sanırım 112 bg lik 1.6hdi motor ile aynı.

Mini de Bmw 1 serisi gibi benzinlilerde thp motoru dizelde kendi motorunu kullanıyor. 112 hp olması sizi yanıltmasın. hdı 1560cc bmw motoru 1598cc'dir. Cok yakinda bu motor 3 serisinde de kullanilacakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

Mitoda minide alamayacağınız 1 2 bin lira indirim alırsınız büyük ihtimalle.
    Zira borusan burnundan kıl aldırmıyor fiyatlar konusunda.
    işçilik olarak mito miniden geride olabilir,fakat dediğiniz kadar da kötü bir araç değil.
  • fiyatı uygun geldi
  • ortaklık demek yanlış direk satın alıyor... psa acizmi bmw ile ortak dizel geliştirecek... adamlar zaten piyasanın lideri konumundalar... onlardan motor almayan mı kaldı ?
  • arabanın sadece adı mini. çoğu arabadan daha geniş
  • Donanımları pahalı ve liste fiyatı tamamen boş araca ait. Çok gerekli olan birkaç donanımı bile ekleseniz o fiyat 65-70 bin oluyor. Ama makul donanımla bu fiyata satılsaydı güzel alternatif olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Donanımları pahalı ve liste fiyatı tamamen boş araca ait. Çok gerekli olan birkaç donanımı bile ekleseniz o fiyat 65-70 bin oluyor. Ama makul donanımla bu fiyata satılsaydı güzel alternatif olurdu

nedir o cok gerekli donanimlar? bilmedigim icin soruyorum :)

• Orta paketi kaç para? Bir de Chili paketi kaç para?

Ya beni aradılar bugün, ben de konu açacaktım, sizi test sürüşüne çağıralım falan diye... 3 tane pakedi varmış falan bahsetti de zamanım yoktu, aklımda ateşli chili pakedi kaldı sadece
  • Şu Mini'nin halk versiyonu da olsa tıpkı ilk orjinal çıktığı 1960lardaki gibi.
    Süper ucuz fiyatlı bir versiyonu umarım çıkartırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Donanımları pahalı ve liste fiyatı tamamen boş araca ait. Çok gerekli olan birkaç donanımı bile ekleseniz o fiyat 65-70 bin oluyor. Ama makul donanımla bu fiyata satılsaydı güzel alternatif olurdu

nedir o cok gerekli donanimlar? bilmedigim icin soruyorum :)

İnan hatırlayamıyorum, 4-5 ay kadar önce fiyata aldanıp kuzenim için uğramıştık. Liste fiyatı araca binmemizle inmemiz bir oldu. Donanım ile güzelleşen arabalar. Kuzen 1,16i satın aldı sonra.

Ama hatırladığım kadarıyla liste araçlarında iğrenç ötesi jantlar ve bomboş direksyon vardı. Tuş takımı yok, gösterge paneli berbattı, yol bilgisayarı ek ücrete tabiydi gibi bişey hatırlıyorum.

Yanlış bilgi vermekte istemiyorum , bayisine bir uğrayın ilgileniyorsanız, mutemelen bizimle aynı şoku yaşarsınız

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.