Selamlar, 2021 Model Peugeot 3008 ALLURE veya GT paket almayı planlıyorum. Henüz vaktim var. Bir 6 ay kadar sonra alacağım sanırım. Aracı alıp kullanan arkadaşlar artısı ve eksisiyle eleştirebilirler mi? Kime sorsam fransız arabası alınmaz vs. diyor. Fakat nerde baksam herkes de övüyor. Çok arada kaldım. O fiyata giderim 2. el şunu alırım bunu alırım diyen de bir hayli çok. Değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim. |
Peugeot 3008 Kullanıcı Yorumları
Giriş
Peugeot 3008, Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen popüler bir kompakt SUV'dur. 2016 yılında piyasaya sürülen 3008, geniş iç mekanı, modern tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleriyle övgü topladı. Siz de bir Peugeot 3008 almayı düşünüyorsanız, kullanıcı yorumları aracınızı seçmeden önce araştırmanız gereken önemli bir husustur.
En Çok Tutulan Model Hangisi?
Peugeot 3008'in en çok tutulan modeli, 1.5 BlueHDi 130 EAT8 versiyonudur. Bu model, 130 beygir güç ve 300 Nm tork üreten verimli bir 1,5 litrelik dizel motora sahiptir. EAT8 şanzımanı ise sorunsuz ve hızlı vites geçişleri sağlar.
Kullanıcı Yorumları
Peugeot 3008 kullanıcıları, aracın geniş iç mekanını ve konforlu sürüşünü genelde överler. İç mekandaki yüksek kaliteli malzemeler ve sezgisel teknolojik özellikler de takdir edilen unsurlardır.
Yakıt Tüketimi Yorumları
3008'in yakıt verimliliği de kullanıcılar tarafından olumlu bir şekilde değerlendiriliyor. Dizel motor seçeneği, özellikle uzun yolculuklar için düşük yakıt tüketimi sunmaktadır.
Sonuç
Genel olarak, Peugeot 3008 kullanıcı yorumları olumludur. Araç, geniş iç mekanı, konforlu sürüşü, modern tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılarından beğeni toplamaktadır. 3008'in en çok tutulan modeli olan 1.5 BlueHDi 130 EAT8 versiyonu, verimliliği ve performansıyla öne çıkmaktadır.